Foto: Kelly Piquet laat één deel van haar lijf onbedekt op rode loper

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet heeft weer een bijzonder verleidelijke jurk aangetrokken voor een evenement. En haar volgers worden helemaal wild. 

Deze jurk bedekt nauwelijks het prachtige lichaam van Kelly Piquet

Kelly Piquet is aanwezig op het Cannes filmfestival. Het is typisch een evenement waar Kelly graag even haar gezicht laat zien. Op het festival heeft ze elke dag een nieuwe outfit aan. Daarmee weet Kelly elke dag weer opnieuw de aandacht te trekken van haar fans. De outfit op de foto hieronder, met een onbedekte schouder, kan op een hoop positieve reacties rekenen in de comments. De fans van Kelly worden namelijk helemaal wild bij het zien van deze bijzondere outfit. Hoewel het grootste deel van het lichaam van Kelly nog steeds bedekt is, zorgt het jurkje toch nog voor een beetje een verleidelijke uitstraling. En dat staat Kelly erg goed. Haar fans zijn in ieder geval zeer tevreden.

Lees ook: Foto: Kelly Piquet lijkt niks onder haar jasje aan te hebben

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Het prachtige lichaam van Kelly Piquet staat goed op de foto

Er is een reden dat Kelly Piquet vaker als model wordt gebruikt door grote merken. Ze weet namelijk precies hoe ze haar fantastische lichaam in moet zetten om de meest verleidelijke poses over te brengen op camera. De prachtige brunette en vriendin van Max Verstappen weet in deze jurk wel echt het beste van haarzelf te laten zien. De open schouder en strakke vorm van de jurk zorgen ervoor dat je wel heel erg veel te zien krijgt van het bijzondere lichaam van Kelly Piquet. Het knappe model vindt het gelukkig ook helemaal niet erg om verleidelijk op de foto te staan, dat kan ze juist heel goed hebben. Kelly plaatst maar al te graag deze verleidelijke plaatjes op haar Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Van stijlvol zwart naar verleidelijk wit met Kelly Piquet

De zwarte jurk was mooi, maar wel meer bedoeld voor een gala of rode loper event. Zo kan Kelly natuurlijk niet de hele week rondlopen. En dus heeft Kelly nog meer mooie outfits meegenomen waarmee ze alle mensen in Cannes kan betoveren. Neem bijvoorbeeld deze prachtige witte outfit. Kelly ziet er in deze kleding gelijk weer verleidelijk uit. De blik die ze geeft helpt natuurlijk ook wel mee. Met haar foto bewijst Kelly maar weer waarom ze gezien wordt als een van de knapste vrouwen op aarde.

Kelly Piquet houdt heel Cannes in haar greep

De mensen op Cannes hebben het allemaal maar over één ding, en het zijn niet de films die er draaien. Iedereen is vooral zeer te spreken over de prachtige outfits van Kelly Piquet. Het model weet namelijk al de hele week alle bezoekers van Cannes helemaal te betoveren. Hoewel mensen misschien in eerste instantie zijn gekomen voor de films, blijven ze om meer te kunnen zien van Kelly Piquet. Dat is een verstandig besluit, want Kelly heeft nog veel meer spannende outfits mee.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar razend knappe zusje (21) in het zonnetje

Dat Suzanne Schulting een ongekende schoonheid is weten we onderhand allemaal, maar deze foto bewijst dat je zusje Jolien ook zéker niet wil missen... 

Foto: Zangeres Numidia poseert intiem met trio bekende vrouwen tijdens Het Perfecte Plaatje

Zangeres Numidia schittert tijdens haar deelname aan Het Perfecte Plaatje op Reis. Ze is tijdens dit programma wel héél close geworden met haar mede-kandidaten!

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!