Foto: Kelly Piquet is niet onder de indruk van nieuwe auto Max Verstappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen geniet inmiddels van zijn gloednieuwe wagen, maar vriendin Kelly Piquet is minder onder de indruk. 

Ze hebben alvast een 1 op zijn auto gezet, voor het geval Max zijn tweede wereldtitel gaat behalen. De nieuwe auto van coureur Max Verstappen ziet er adembenemend uit. Een snelle bak, waar Max mooie resultaten mee kan behalen. Fans van de Formule 1 en van Max waren natuurlijk razend enthousiast. Wie minder enthousiast was? Kelly Piquet. De bloedmooie vriendin van Max Verstappen was nergens te bekennen tijdens de grote onthulling. Zij had het namelijk veel te druk met het verkennen van mooie landschappen en oude dorpjes.

Lees ook: Foto: Max Verstappen werkt zich in het zweet terwijl vriendin Kelly Piquet solo geniet

Kelly geniet ondertussen op mooie foto van de omgeving

Terwijl Max alweer met zijn hoofd bij de volgende race zit, is Kelly nog even aan het genieten van haar vakantie. Dat is ook wel de kracht van hun relatie, dat ze elkaar af en toe los kunnen laten. Dat zorgt ervoor dat het na al die tijd nog steeds heel goed gaat tussen Max en Kelly. Max was dus druk bezig met zijn nieuwe auto te presenteren. Kelly daarentegen trok erop uit om een mooie dag buiten te hebben.

Kelly maakt mooie draai op video

Tussen de palmbomen in heeft Kelly de tijd van haar leven. Ze neemt het er nog maar even van, want binnen de kortste keren wordt ze weer langs de baan verwacht om Max aan te moedigen. Dan kan ze maar beter nu nog even vakantie nemen. In het volle zonnetje geniet Kelly van de rust. Tussendoor doet ze nog wel even een leuk rondje op beeld. Ze heeft het overduidelijk erg naar haar zin.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvana IJsselmuiden deelt uitdagende foto zonder shirt aan

De knappe presentatrice Sylvana IJsselmuiden heeft het ontzettend warm! Ze trekt voor verkoeling haar shirt uit!

Video: Yolanthe Cabau wil vooral niet dat je in haar lage topje kijkt

De beeldschone actrice Yolanthe Cabau heeft iets speciaals laten doen bij haarzelf, en dat brengt ze op zéér pikante wijze in beeld!

Video: Danique Hosmar speelt met flinke balk in hoog opgetrokken broekje

De superlenige Danique Hosmar stelt deze balk flink op de proef! Met deze video's maakt de blondine haar volgers bovendien enorm blij...