Foto: Kelly Piquet heeft het héél gezellig met andere Nederlandse man

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We kunnen allemaal onze ogen niet van ons favoriete Formule 1-stel afhouden. En maar goed ook: Kelly Piquet lijkt het wel héél gezellig te hebben op deze foto’s.

Beeldschone Kelly Piquet is de andere helft van ons favoriete Formule 1 powerkoppel. De vriendin van Max Verstappen hebben we onderhand allemaal ons hart een beetje aan verkocht, en hoe kan het ook anders. Het 34-jarige supermodel is een cadeautje voor je ogen, heeft er een goede dosis brain bij als PR-professional én is overduidelijk ook groot fan van Max. Echter showen deze foto’s dat ze ook wel eens nog groter fan kan zijn van een hele andere Nederlandse held…

Kelly Piquet op zeer knusse foto met Nederlandse muziekheld Martin Garrix

Kelly Piquet stellen we onderhand synoniem met hét (deels) Nederlande Formule-1 powerkoppel. Als de betere helft van Max Verstappen is de Braziliaanse schoonheid onderhand niet meer weg te denken bij de racewedstrijden en ook buiten de baan om is Kelly niet te missen. Zo was het topmodel ook mee naar Miami om vriend Max te ondersteunen. En daar werd het heel gezellig met de rest van het team, zo blijkt uit deze kiekjes. Zo staat Kelly wel héél knus op de foto met enkele heren, waaronder Martin Garrix, Nederlandse top-DJ en goede vriend van Max.

Achter de schermen met Kelly Piquet

In de foto’s zien we het Red Bull team in diverse shots achter de schermen. En de fotograaf lijkt scherpe ogen te hebben, want het vertier dat Kelly beleefde werd allemaal vastgelegd. Zo staat ze in een heerlijke foto met Martin Garrix breed grijnzend op beeld. Het stel drukt hun hoofden tegen elkaar en steekt hun middelvinger op naar de camera. Martin lijkt er ook intens van te genieten: de wereldberoemde DJ scheurt bijna uit z’n mondhoeken van het lachen. De twee lijken het heel gezellig te hebben en in de close-up is Max nergens te bekennen. Gelukkig toont een andere foto dat de Nederlandse wereldkampioen wel degelijk rond struint. We zien Max midden in een sprintje lachen naar de camera. Ondanks dat Martin en Kelly het wel heel leuk maken met z’n tweetjes lijkt Max er helemaal geen moeite mee te hebben.

Kelly Piquet schittert in onthullende jurk op Instagram

Wij snappen wel dat alle heren hun ogen bijna niet van Kelly Piquet af kunnen halen. De Braziliaanse schoonheid is nou eenmaal prachtig, en dat bewijst ze keer op keer. Zo ook in haar recentste Instagram post. Kelly straalt in een zéér onthullende huidkleurige jurk en ons hart gaat er spontaan sneller van kloppen. Het piepkleine jurkje laat niets aan de verbeelding over, want vanaf haar heupen bedekt Kelly zich alleen nog maar met twee streepjes stof. Met de diepe inkijk kan je ongemoeid tot aan haar navel naar binnen kijken en door de tweedelige structuur blijft haar buik ook volledig onbedekt. Wij snappen wel dat Max zo snel racet, hier zouden wij ook snel naar terug willen.

Kelly Piquet verleidt volgers in superstrak klein jurkje in gedurfde selfie

Gelukkig kunnen de volgers van Kelly Piquet ook nog wat meegenieten van de bloedmooie brunette. Zo post Kelly regelmatige pittige plaatjes op Instagram, en ook deze recente post doet er niet voor onder. De Braziliaanse beauty was in New York City met dochterlief en postte een reeks foto’s om de week te vereeuwigen. En net als je dacht dat het een ode aan haar dochtertje was met mierzoete foto’s sluit Kelly de foto’s af met een bloedheet plaatje. In de vurige foto zien we Kelly in een superstrak mini-jurkje in een opvallende felroze kleur. Ze zal menig hoofden gedraaid hebben terwijl ze in de stad paradeerde. Zwoele make-up en pittige hakken maakte het plaatje compleet, en wat een plaatje is het. Wij kunnen onze ogen er amper van af houden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Amber Brantsen laat Viaplay-kijker watertanden met doorschijnende blouse (foto’s!)

Amber Brantsen weet wel hoe ze de kijkcijfers van Viaplay omhoog moet krikken. Ze trekt gewoon een doorschijnende blouse aan; zo blijven de kijkers wel hangen! 

Schaatsster Robin Groot zet schaar in schaatspakje voor extra ventilatie (video)

Robin Groot bereid zich goed voor op het nieuwe schaatsseizoen. Tijdens het skeeleren geeft ze haar troeven nog even wat extra lucht!

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!