Foto: Kelly Piquet geeft heerlijk showtje weg in eigen slaapkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet houdt van de lekkere zomer! Ze laat haar mooiste en heetste zomeroutfits zien vanuit de slaapkamer!

De Formule 1 staat weer voor de deur. Max Verstappen racet binnenkort over het circuit van Spa in de jacht op zijn tweede titel. Zijn vriendin, de beeldschone Kelly Piquet, heeft echter absoluut nog geen genoeg van de zomerstop!

Kelly Piquet in lekker uitdagende outfits

Op haar Instagram deelt Kelly Piquet graag foto’s van wat ze meemaakt en haar kinderen. Maar de posts waar wij echt blij van worden, zijn die van haarzelf. En gelukkig laat Kelly ons ook daar niet in de steek. Terwijl Max Verstappen ongetwijfeld al vol in de voorbereiding voor de hervatting van het F1 seizoen zit, geniet zijn vriendin nog volop van de zomerstop. In haar nieuwste post deelt ze namelijk haar favoriete outfits van de afgelopen maanden. En dat is smullen! Met maar liefst acht heerlijke kiekjes verwent ze haar trouwe volgers!
Kelly Piquet geniet van vakantie met Max Verstappen

De zomerstop van de Formule 1 duurt niet lang, dus de tijd die Kelly Piquet en Max Verstappen vrij hebben moeten ze goed benutten. De twee gebruikten de tijd daarom om op vakantie te gaan. Kelly deelt daar een aantal leuke plaatjes en filmpjes van. Ook de moeder en zus van Max zijn bij de vakantie aanwezig. Waar het is, wordt in het midden gelaten. De kinderen zwemmen in het zwembad en gaan in attracties, de volwassenen genieten van een hapje en een drankje. Hoe dan ook kun je er na zo’n vakantie vanuit gaan dat Max Verstappen fris aan de rest van het seizoen gaat beginnen.

Max Verstappen drift richting de Spa Grand Prix

De voorbereiding van Max Verstappen op de Grote Prijs van België is een bijzondere. Red Bull Racing heeft namelijk hun coureur een roadtrip door het land laten maken. Nadat ze veel uren geoefend hebben in de simulator, lieten ze Max een aantal challenges uitvoeren. Zo moest hij onder andere ontsnappen aan een helikopter tijdens een achtervolging en deed hij een ‘pit-stop race’ tegen wielrenner Wout van Aert. Het leukste wat hij mocht doen was misschien wel driften door een zandafgraving. Terwijl een aantal mijnwerkers dynamiet lieten ontploffen moest Max zoveel mogelijk drifts maken in zijn Formule 1 auto. Max zei dat hij ontzettend genoot van zo’n gekke voorbereiding. Hij zou nooit dit soort ideeën kunnen bedenken maar dankzij het team van Red Bull kan hij het wel allemaal proberen.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!