Home Nieuws Foto: Kelly Piquet droomt van dampend boottochtje met Max Verstappen

Foto: Kelly Piquet droomt van dampend boottochtje met Max Verstappen

Kelly Piquet weet met haar nieuwste foto weer een hoop los te maken bij haar fans. Het ziet er in ieder geval goed uit voor haar en Max. 

De mooie brunette heeft een hele fijne Valentijnsdag gehad met Max Verstappen. Bij de fans van Max, maar ook bij die van Kelly, is het inmiddels een beetje een grap dat Max eigenlijk nooit tijd heeft voor zijn vriendin. Maar met Valentijnsdag maakt ook Max Verstappen blijkbaar een uitzondering. Kelly vond het wel jammer dat het nog zo koud was. Ze droomde over een warme tocht op de boot in de zon. Maar dat ging niet. Dan maar een foto delen van de mooie herinnering. Daar werden haar volgers natuurlijk wel weer een stukje warmer van. Die vonden het allemaal erg mooi en romantisch om te zien. Als je de foto van Max en Kelly wilt zien, kijk dan snel even hier!

Kelly Piquet heeft nu al zin in de zomer

Het mooie model deelde een romantisch moment tussen haar en Max Verstappen en dat zorgde er gelijk voor dat ze terugverlangde naar de zomer. De brunette heeft hele fijne herinneringen aan momenten met haar en Max Verstappen samen op de boot. Het liefste zou Kelly weer varen onder de zon met haar geliefde. Maar ze moet nog heel even wachten tot het iets warmer is. Maar om er naar uit te kijken, deelt ze alvast een foto van vorige jaar. En dat ziet er natuurlijk wel bijzonder uit zo. Max en Kelly lijken overigens altijd perfect voor elkaar gemaakt, wat hun volgers ook zeggen. Ze lijken elkaar goed aan te vullen wanneer ze samen zijn.

Kelly maakt de laatste tijd volgers blij met ontzettend veel foto’s

De vriendin van Max Verstappen deelt sowieso meer foto’s de laatste tijd met haar volgers. Ze vindt het fijn om haar fans een beetje mee te nemen in haar leven en daar horen natuurlijk ook al die mooie plaatjes bij. Met haar mooie foto’s weet Kelly zich wel weer enorm in het middelpunt van de belangstelling te plaatsen. De leuke dame kan zonder moeite ook een goede foto van zichzelf maken. Daar is ze inmiddels zo in getraind dat het geen enkel probleem meer is. Dat is wel fijn, want dat zorgt er weer voor dat er alleen maar goede foto’s van het mooie model bestaan.

Kelly Piquet en Max Verstappen nauwelijks samen te zien

De volgers van Kelly Piquet maken zich nog wel eens zorgen om haar relatie met de coureur. Het lijkt soms namelijk alsof Kelly en Max volledig langs elkaar leven. Ze hebben het beide ontzettend druk met hun werk en dat zorgt er weer voor dat ze elkaar maar weinig te zien krijgen. De fans van het koppel zijn bang dat ze uit elkaar zullen groeien, aangezien ze niet heel erg veel dingen samen doen. Maar het mooie is dan weer wel dat ze elkaar ook niet snel zat worden. Ze hebben de ander altijd iets nieuws te vertellen, juist omdat ze elkaar soms wat minder zien.

Wil je alle avonturen van Kelly Piquet meemaken? Ga naar Instagram

Als je nou geen genoeg kan krijgen van de mooie brunette, dan zal je naar Instagram moeten gaan. Daar plaatst Kelly de meest mooie foto’s van zichzelf.

 

Mobiele versie afsluiten