Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Prachtige foto van Kelly Piquet is goede afleiding

Kelly plaatste even snel een herinnering aan onderstaande foto om zo haar publiek een beetje af te leiden van wat er nu speelt. De knappe vriendin van Max Verstappen hoopt zo dat mensen zich niet zo zullen richten op bepaalde uitspraken van haar vader en zich volledig focussen op haar knappe lichaam. Het werkt redelijk, maar het is niet genoeg om de opmerkingen van haar vader te vergeten. Die kan je hieronder nog eventjes lezen.

Lees ook: Foto: Kelly Piquet laat zich van achter bekijken in strakke leren broek

Nelson Piquet zet dochter Kelly en schoonzoon Max Verstappen voor schut

Het moest een keer gebeuren. Nelson Piquet balanceert wel vaker op het randje van wat wel en niet door de beugel kan, maar nu eindelijk heeft de oud coureur iets gezegd waar hij een boete voor krijgt. En dat schandaaltje is toch wel een beetje een smet op een mooi seizoen voor Max Verstappen. Het gaat allemaal om iets wat Nelson een aantal haar terug gezegd heeft bij een race van Max Verstappen. Je zal vast het moment herkennen dat Hamilton Max van de baan kegelde. Het was niet een heel netjes moment en mensen nemen het hem nog kwalijk. Maar Nelson Piquet schoot uit zijn slof en deed een opmerkelijke uitspraak waar hij nu de consequenties van voelt.

In een interview is Nelson Piquet woedend over situatie Max Verstappen

Nadat Max door Hamilton uit de bocht was gegooid heeft Nelson Piquet een ‘zwartje’ genoemd. Dat kan natuurlijk niet door de beugel. Maar heel lang was niet bekend of hier nu iets aan gedaan zou worden. Nelson kreeg echter afgelopen week te horen dat hij 900.000 euro boete moet betalen vanwege Hamilton. Terecht of niet, dat is toch een heleboel geld. Maar de familie Piquet zit gelukkig niet zonder centen. Max Verstappen reageerde destijds al. Hij vindt de uitspraak van zijn schoonvader erg dom, maar denkt niet dat deze meteen een racist is. Kelly probeert nu de aandacht een beetje van haar vader af te leiden met haar heerlijke strandkiekjes.

Nelson Piquet is het niet eens met de uitspraak

De drievoudig wereldkampioen was het zelf overigens niet eens dat hij zoveel geld moet betalen. Hij ziet de hele situatie toch net even iets anders. Maar ja, wat een oud kampioen vindt doet er niet zoveel toe als 4 mensenrechtenorganisaties tegen een bepaalde zin in actie komen. Dan ga je het gevecht sowieso verliezen. Ze klaagde de Braziliaanse oud-coureur aan met succes. Het geld gaat overigens niet naar Hamilton, maar naar verschillende goede doelen. Dat is dan wel weer mooi. Nelson zelf probeerde de uitspraak nog een beetje terug te draaien door te zeggen dat het woord dat hij gebruikte ook gebruikt wordt voor ‘kerel’ of ‘persoon’. Nelson zou dus helemaal geen belediging hebben gemaakt. Die verdediging was echter niet genoeg om hem vrij te pleiten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar razend knappe zusje (21) in het zonnetje

Dat Suzanne Schulting een ongekende schoonheid is weten we onderhand allemaal, maar deze foto bewijst dat je zusje Jolien ook zéker niet wil missen... 

Foto: Zangeres Numidia poseert intiem met trio bekende vrouwen tijdens Het Perfecte Plaatje

Zangeres Numidia schittert tijdens haar deelname aan Het Perfecte Plaatje op Reis. Ze is tijdens dit programma wel héél close geworden met haar mede-kandidaten!

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!