Foto: Kelly Piquet bedriegt Max Verstappen met onbekend modelletje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen wordt flink voor het blok gezet door zijn vriendin Kelly Piquet! Ze lijkt haar pk’s namelijk even bij een ander scheurijzer te zoeken…

Kelly Piquet ‘gaat vreemd’ met een ander automerk!

Kelly Piquet pronkt met een mooie sportwagen, alleen is het overduidelijk geen Honda (merk van de motor van Max’ F1-bolide). Ze vraagt haar volgers welk merk het wél is, hier worden ze het niet echt over eens: de een zegt Porsche, de ander Puma (een minder bekend Braziliaans automerk). Eén ding is zeker, mevrouw Piquet ziet er enorm goed uit! De foto is namelijk genomen voor het grote modeblad Vogue NL. Ze weet haar volgers wel warm te houden door dit plaatje te delen. Kelly poseert zéér verleidelijk zittend met haar benen uit de auto en trekt een uitdagende blik. Ze draagt een strakke leren broek, een zwart topje en daaroverheen een witte stoffen trui! Kelly heeft in nog geen 24 uur 70.000 likes op haar Instagram-foto weten te krijgen. Geen wonder dat Max Verstappen gevallen is voor de charmes van deze knappe dame.

Lees ook: Beelden: Kelly Piquet kijkt verlekkerd naar gloednieuwe auto Max Verstappen

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Max Verstappen smoorverliefd op Kelly Piquet

Op de foto hieronder zien we weer hoe dolgelukkig Kelly Piquet met Max Verstappen is. De twee zijn in hun peperdure woonplaats Monaco! Max en Kelly geven elkaar een goede kus, Kelly omhelst Max en hij heeft een hand lekker tussen haar benen inzitten. Max reageert met 3 hartjes op haar Instagram-post, die reactie heeft méér dan 1.500 likes gekregen van fans. Kelly Piquet deelt graag foto’s van haar en Max samen, dat kun je goed zien op haar Instagram-profiel. Het koppel heeft een druk programma, dus mooi om te zien als ze samen zijn, tot ze dan volop genieten van elkaar! Kelly bewijst met elke foto dat ze één van de knapste vrouwen op deze planeet is! Haar fotoshoots leveren dan ook telkens weer foto’s op om van te smullen, ook met Max Verstappen erbij.

Lees ook: Kelly Piquet deelt onmogelijk mooie privé foto in badkleding

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kelly Piquet spreekt zich uit over kinderwens

Kelly heeft uit een eerdere relatie met F1-coureur Daniil Kvyat een dochter: Penelope van drie jaar. Vogue vraagt haar waar ze zichzelf over tien jaar ziet, Kelly maakt duidelijk dat ze niet van plan is om stil te zitten. Persoonlijk zou Kelly graag meer kinderen willen. Haar belangrijkste doel is een liefdadigheidsproject voor kinderen realiseren. Kelly heeft namelijk in de eerste zomer van haar studie vrijwilligerswerk gedaan in Tanzania. Ze zat in Bagamoyo, een dorpje vier uur van Dar es Salaam. Kelly gaf Engelse les aan kinderen van drie en vier. Het was zwaar, maar een van de gelukkigste periodes van haar leven! Want Kelly is een periode in Afrika geweest en dat was een tijd om nooit te vergeten. Die ervaring heeft haar veranderd. Die arme kinderen waren doodziek van malaria, ze lagen onder hun bureaus te slapen van uitputting, het brak mijn hart! Dat is Kelly Piquet altijd bijgebleven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag! 

Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

De 23-jarige Joy Beune is op welverdiende vakantie in Parijs. Ze verleidt haar volgers met een hele reeks aan onweerstaanbare kiekjes! 

Foto: Juultje Tieleman poseert aan zee in weinig verhullend jurkje

Juultje Tieleman is uitgebreid aan het poseren aan zee. De blondine draagt een weinig verhullend jurkje terwijl ze alles van zichzelf laat zien...