Beelden: Kelly Piquet kijkt verlekkerd naar gloednieuwe auto Max Verstappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen mocht bij Red Bull Racing het nieuwe seizoen aftrappen met een onthulling. En Kelly Piquet was daar natuurlijk bij!

Kelly Piquet trapt seizoen af in Vogue Magazine

Het nieuwe seizoen van de Formule 1 staat alweer voor de deur en Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen, trapt het seizoen af. Ze heeft namelijk een prachtige fotoshoot gedaan in Vogue Magazine. Het eerste wat opvalt zijn de beeldschone ogen van Kelly. Met haar blik doet ze elke man smelten. Maar de knappe brunette was na deze foto gelukkig nog niet klaar.
Kelly Piquet laat spannende foto zien

Niet alleen Max Verstappen heeft een nieuw pak gekregen (die kan je trouwens verder omlaag in dit artikel zien), maar ook Kelly Piquet heeft voor de start van het F1 seizoen een nieuw pakje aangetrokken. En dat laat ze in de nieuwste editie van Vogue toch maar weer mooi zien. Gelukkig heeft Kelly ook op haar eigen Instagram de foto gedeeld, zodat je haar ook kan bewonderen als je het blad niet gekocht hebt.
Kelly Piquet heeft beste plaatsen gescoord om vriendje te bespieden

Tijdens de aftrap van het nieuwe F1 seizoen bij Red Bull Racing heeft Kelly Piquet de beste plaatsen gescoord om haar vriendje, Max Verstappen, te kunnen bekijken. Zo heeft ze helemaal bovenin de zaal een plekje weten te bemachtigen. De video’s die ze maakt geven gelijk overzicht op het hele evenement.

Max Verstappen wordt flink bespied door vriendin Kelly Piquet

Kelly Piquet is natuurlijk enorm trots op haar vriendje Max Verstappen en dat laat ze blijken door enorm veel foto’s en video’s van hem te maken. Ze loopt Max een beetje te bespieden vanaf haar hoge plekje. Daardoor kan ze alle ontwikkelingen op het podium goed volgen.

Het nieuwe pakkie van Max Verstappen

Kelly Piquet kon er als een van de eerste mensen al een blik op werpen, maar tijdens het evenement van Red Bull Racing is de nieuwe outfit van Max Verstappen bekend gemaakt. En die ziet er ongelooflijk tof uit. Of  hij nu wint of niet, Max zal er het komende seizoen in ieder geval zeer stoer bijlopen. Dat zal Kelly ongetwijfeld leuk vinden.

Never change a winning team

De auto van Max Verstappen is weinig aan veranderd. Tenminste, het kan nog dat er een nieuwe auto onthuld wordt komende week, maar het design van de auto, de livery, blijft ongewijzigd. Normaal geven teams wel een update aan het logo, de kleuren of een ander deel van de livery. Maar Red Bull Racing vond dat dit jaar niet nodig.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...