Foto: Katja Schuurman toont sappige kokosnoot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman deelde onlangs een heerlijke foto op Instagram. De actrice weet wel raad met deze sappige ronding..

Katja Schuurman deelt een opvallend kiekje via Instagram. De actrice bevindt zich op een tropische, warme locatie, en is zowaar aan het schrijven! Maakt Katja hier de carrièreswitch van actrice naar schrijfster? Daar begint het inmiddels wel op te lijken. Met een sappige kokosnoot en een luchtige outfit wordt het prachtige, tropische plaatje geschoten. In ieder geval lijkt Katja nog een belangrijke boodschap te hebben, die ze meegeeft aan haar volgers..

Katja Schuurman laat sappige kokosnoot openbaar zien

Op de foto is te zien hoe Katja Schuurmaan zich op een tropische locatie bevindt. Waar de actrice precies is, is nog onduidelijk. Maar dat Katja écht haar innerlijke zelf aan het vinden is, begint er aardig op te lijken. Spirituele Katja is geboren! Ze heeft naast zich een lekkere, sappige, kokosnoot. Hieruit steekt een rietje, want Katja wil het natuurlijk wel drinken. Terwijl ze dat doet is ze ook nog aan het schrijven. Wat zal Katja hier aan het schrijven zijn? Gaat ze van actrice naar ware romanschrijfster? Of is het gewoon een soort dagboek. Onder de foto zet ze wel iets opvallends; “Soms all you need is a coconut en a palmboom to be perfectly happy en inspired #eigenbijbel“. Is Katja hier een eigen bijbel aan het schrijven? Zit de krullenbol in een midlife crisis, en is ze zowaar zweverig geworden? Wat er ook aan de hand is, Katja lijkt het in ieder geval zelf heerlijk te vinden. Gaan we binnenkort meer zien van schrijvende Katja Schuurman? Of houdt ze het bij deze ‘eigen bijbel’..

Lees ook: Foto: Katja Schuurman boos op Beau na incident met vastgelijmde klimaatactivist

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Katja Schuurman deelt foto uit oude doos

Katja Schuurman is natuurlijk al ontzettend lang een bekendheid in het land. Men kent haar als één van de bekendste Nederlandse actrices en over het algemeen één van de mooiste vrouwen. Dit imago heeft de actrice niet zo maar gekregen, hier heeft ze dan ook hard voor gewerkt. Katja deelt via Instagram een foto uit de oude doos, toen ze dit imago nog minder had dan nu. Poserend voor de foto is de jonge Katja te zien. Lippen rood van de lippenstift, kort shirtje aan en wilde haren. Hoe de meeste mensen de actrice kennen. Ondeugend, knap en talentvol. Katja lijkt deze tijd stiekem wel te missen: “Way back in the days“. De reacties onder de foto liegen er in ieder geval niet om; “En nog steeds een lekker ding“, “Die poster hing echt bij iedereen op de slaapkamer“. Katja was een échte ster in die tijd. Dat is wel te merken aan de reacties. En dat is ze overigens nog steeds. Ze is tenslotte nog maar 47 jaar!

Lees ook: Foto: Katja Schuurman deelt spannende foto uit wilde jeugdjaren

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Yolanthe Cabau laat álles zien in flinterdun sportbroekje

Yolanthe Cabau staat in Nederland eenzaam aan de top. Niemand komt in de buurt van deze prachtige dame. Dat laat ze maar weer eens zien in een flinterdun sportbroekje. 

Foto: Marly van der Velden deelt vreemde foto van heerlijk jurkje

GTST-actrice Marly van der Velden deelt een foto in een super lekker jurkje op haar Instagram. De reden waarom ze dit jurkje aan heeft is echter heel bijzonder...

Juultje Tieleman maakt foto van zichzelf in nietsverhullende jurk

Juultje Tieleman verwent zichzelf op een lekker etentje. De jurk die de blondine hiervoor heeft uitgekozen, lijkt met een pikant randje ontzettend in de smaak te vallen bij haar volgers..