Foto: Katja Schuurman toont sappige kokosnoot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman deelde onlangs een mooie foto op Instagram. De actrice weet wel raad met deze ronde lekkernij!

Katja Schuurman deelt een opvallend kiekje via Instagram. De actrice bevindt zich op een tropische, warme locatie, en is zowaar aan het schrijven! Maakt Katja hier de carrièreswitch van actrice naar schrijfster? Daar begint het inmiddels wel op te lijken. Met een smakelijke kokosnoot en een luchtige outfit wordt het prachtige, tropische plaatje geschoten. In ieder geval lijkt Katja nog een belangrijke boodschap te hebben, die ze meegeeft aan haar volgers..

Katja Schuurman laat kokosnoot zien

Op de foto is te zien hoe Katja Schuurman zich op een tropische locatie bevindt. Waar de actrice precies is, is nog onduidelijk. Maar dat Katja écht haar innerlijke zelf aan het vinden is, begint er aardig op te lijken. Spirituele Katja is geboren! Ze heeft naast zich een smakelijke kokosnoot. Hieruit steekt een rietje, want Katja wil het natuurlijk wel drinken. Terwijl ze dat doet is ze ook nog aan het schrijven. Wat zal Katja hier aan het schrijven zijn? Gaat ze van actrice naar ware romanschrijfster? Of is het gewoon een soort dagboek? Onder de foto zet ze wel iets opvallends; “Soms all you need is a coconut en a palmboom to be perfectly happy en inspired #eigenbijbel“. Is Katja hier een eigen bijbel aan het schrijven? Zit de krullenbol in een midlife crisis, en is ze zowaar een beetje zweverig aan het worden? Wat er ook aan de hand is, Katja lijkt het in ieder geval zelf heerlijk te vinden.

Katja Schuurman deelt foto uit oude doos

Katja Schuurman is natuurlijk al ontzettend lang een bekendheid in het land. Men kent haar als één van de bekendste Nederlandse actrices en over het algemeen één van de bekendste vrouwen. Dit imago heeft de actrice niet zo maar gekregen, hier heeft ze dan ook hard voor gewerkt. Katja deelt via Instagram een foto uit de oude doos, toen ze dit imago nog minder had dan nu. Poserend voor de foto is de jonge Katja te zien. Rode lippenstift, mooi shirtje en wilde haren. Dát is hoe de meeste mensen de actrice kennen. Knap en talentvol. Katja lijkt deze tijd stiekem wel te missen: “Way back in the days“. De reacties onder de foto liegen er in ieder geval niet om; “Die poster hing echt bij iedereen op de slaapkamer” lezen we in de reacties. Katja was een échte ster in die tijd. Dat is wel te merken aan dit soort comments. En dat is ze overigens nog steeds. Ze is tenslotte nog maar 47 jaar!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.