Foto: Katja Schuurman knalt bijna uit loszittende jurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman is een echte pro als het aankomt op rode loper-evenementen! Ze wist dat ze met deze jurk enorm veel bekijks zou hebben…

Katja Schuurman haar nieuwe film genaamd ‘Casa Coco’ is uit! De actrice mag dan misschien wel al lang mee gaan, maar klaar met acteren is ze voorlopig zeker niet. Want ook in deze film, loopt ze weer te schitteren. En dat tenslotte als ‘jonkie’ in deze ‘senioren-komedie’. De film schijnt er nogal wild aan toe te gaan. Via Instagram deelt de krullenbol beelden van de première van de nieuwe film, en deze lijkt er hetzelfde aan toe te gaan als de film. Zeker als we haar spetterende, loszittende jurk moeten geloven..

Katja Schuurman knalt nét niet uit jurk op rode loper

Op de video die Katja Schuurman deelt via Instagram is te zien hoe ze schittert op de rode loper. Want de actrice mag dan inmiddels wel al een flinke tijd mee gaan, maar haar looks lijken er niet op achteruit te gaan. Dit natuurlijk allemaal door de nieuwe film genaamd ‘Casa Coco’ waarin Katja natuurlijk te zien is. Waar Katja in de film ‘Costa!!’ juist een ‘senior’ speelde, lijkt ze nu weer een jonkie te spelen in deze gloednieuwe komedie. En met zo’n uiterlijk, moet dat natuurlijk ook goed kunnen. De première van deze film lijkt er dan ook spetterend aantoe te gaan, zoals we op de Instagram van de actrice kunnen zien. Katja deelt een video dat ze loopt over de rode loper. Eén ding is in ieder geval uiterst opvallend, haar jurkje liegt er niet om. Met een open voorkant en een loszittende boezem loopt ze als een echte koningin langs alle camera’s. Het jurkje lijkt het allemaal maar nét uit te houden, op dit schitterende lichaam van Katja Schuurman.

Lees ook: Foto: Katja Schuurman boos op Beau na incident met vastgelijmde klimaatactivist

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Katja Schuurman deelt sportieve voetbalfoto

Katja Schuurman is natuurlijk een topfitte dame die haar lichaam perfect op peil houdt, maar hoe ze dat doet, lijkt altijd een beetje achterwegen te zijn gehouden. Nu deelt de krullenbol eindelijk een foto van hoe ze dat nou al die jaren heeft weten te doen. En dat ze stiekem gewoon een heel sportief type is. Katja deelt namelijk een sportieve foto in ware voetbaloutfit. Echter lijkt deze foto al flink wat jaar geleden geschoten te zijn, namelijk tijdens de serie ‘All Stars’ waarin Katja schitterde als Nadja. Hierin speelde ze de oh zo mooie barvrouw, die iedereen verleidde achter de bar. De foto is dus niet uit het echte leven, maar uit de serie. Dit lijkt dus niet de manier te zijn geweest hoe Katja haar lichaam in een goede conditie heeft weten te houden. Maar hoe dan wel? Misschien heeft de actrice gewoon heel veel geluk..

Lees ook: Foto: Katja Schuurman deelt foto van vreemdste haargroei ooit

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Yolanthe Cabau laat álles zien in flinterdun sportbroekje

Yolanthe Cabau staat in Nederland eenzaam aan de top. Niemand komt in de buurt van deze prachtige dame. Dat laat ze maar weer eens zien in een flinterdun sportbroekje. 

Foto: Marly van der Velden deelt vreemde foto van heerlijk jurkje

GTST-actrice Marly van der Velden deelt een foto in een super lekker jurkje op haar Instagram. De reden waarom ze dit jurkje aan heeft is echter heel bijzonder...

Juultje Tieleman maakt foto van zichzelf in nietsverhullende jurk

Juultje Tieleman verwent zichzelf op een lekker etentje. De jurk die de blondine hiervoor heeft uitgekozen, lijkt met een pikant randje ontzettend in de smaak te vallen bij haar volgers..