Foto: Katja Schuurman deelt foto van vreemdste haargroei ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman staat bekend om haar prachtige haren. Het is dus geen wonder dat ze dit vreemde plukje haar het liefst verborgen houdt!

De mooie actrice deelt op haar Instagram wel een bijzonder kiekje. Wie Katja nog niet heel lang kent heeft haar nog nooit zo gezien! Gelukkig gaat het hier om een vreemd en een beetje in de vergetelheid geraakt haarstukje – haar originele bos krullen is veilig!

Katja Schuurman blikt terug op All Stars

Ken je All Stars nog? Jaren geleden keek heel Nederland naar deze humoristische serie over een amateurvoetbalteam. Wat veel mensen misschien zijn vergeten, is dat Katja Schuurman ook in de televisieserie speelde. Ze was namelijk de barvrouw en nichtje van de voorzitter. In de serie hadden veel mannen een oogje op haar en werd ze een beetje gezien als een lustobject binnen de voetbalclub. Dit kwam echter niet door haar bos krullen die ze toen had. Voor de serie moest Katja Schuurman namelijk een pruik op. Hierdoor werd haar prachtige bos krullen ingeruild voor een warrig bosje stro. Aan haar bijschrift te zien is Katja zelf ook niet helemaal weg van deze vreemde haargroei. Met een mooi kiekje blikt ze terug op haar tijd in All Stars. Veel van haar volgers lachen om de foto, maar hebben duidelijk ook warme herinneringen aan Katja in de serie!
Katja Schuurman neemt speciale gast mee naar fotoshoot

De knappe actrice heeft wel vaker een fotoshoot. Normaal gesproken zijn deze fotoshoots in haar eentje of met andere dames. Nu heeft Katja Schuurman alleen wel één hele speciale gast mee genomen. Haar dochtertje Coco Loulou mocht mee naar de fotoshoot. Dit was gelukkig heel snel te regelen, want de fotoshoot was gewoon thuis bij Katja Schuurman. Dit leverde wel een paar prachtige kiekjes op. Haar dochtertje lekker warm in een kleedje gewikkeld zit het er enorm schattig uit. Katja laat ook weten dat haar dochtertje het liefste op elke foto wilde staan. Zo moeder zo dochter, want Katja Schuurman staat het liefste ook op elke foto. Het is in ieder geval een prachtplaatje geworden.

Heeft Katja Schuurman een nieuw beroep gevonden?

Naast acteren doet Katja Schuurman nog veel meer. Zo is ze ook een zanger en presentatrice. Het lijkt er nu op dat ze een nieuw beroep heeft gevonden. In een ver land geniet ze van alle rust. Met een verfrissende kokosnoot begint ze te schrijven. Ze pakt haar pen vast en schrijft wat er bij haar op dat moment op komt. Katja Schuurman laat weten dat de rust en de omgeving ervoor zorgt dat ze helemaal blij en geïnspireerd raakt. In een luchtig jurkje zit ze er prachtig bij. Met het schrijven kan ze haar haar gevoelens en alles wat dwars zit lekker op papier zetten. Zo valt er een druk van haar schouders af. Wie weet komt er binnenkort wel een boek uit van deze beeldschone ‘schrijfster’.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!