Foto: Katja Schuurman heeft ineens drie beeldschone dochters

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman maakt een grote comeback met Costa! de Film en daar heeft ze drie prachtige actrices als dochters. 

Katja speelt samen met Abbey Hoes, Stephanie van Eer en Lisa Zweerman in Costa!, daarin speelt ze de moeder van één van deze dames. Op deze foto een flinke generatiekloof, maar ze kan héél goed mee met de ‘jeugd’. Deze dames zouden qua leeftijd zo haar dochter kunnen zijn!

Lees ook: Foto: Katja Schuurman werkt aan armspieren met opvallende handeling

De prachtige foto ‘dochters’ van Katja

In Costa! heeft Katja een aantal prachtige vrouwen onder haar hoede. De ‘dochters’ van Katja zijn stuk voor stuk prachtige vrouwen met elk zo hun eigen kwaliteiten. Misschien dus een goed idee om de lieve ‘dochters’ van Katja eens wat beter te leren kennen.

Dochter 1: Abbey Hoes

Abbey Hoes wordt al jaren gezien als een van de meest knappe en opkomende actrices van Nederland. Het is ook moeilijk om naar Abbey te kijken en niet verliefd te worden. Van haar prachtige , tot haar heerlijk spontane en gekke persoonlijkheid, Abbey heeft het allemaal. Het ene moment loopt ze uren door de natuur, het volgende maakt ze verleidelijke foto’s in haar appartement. Met Abbey weet je nooit wat voor moois de dag gaat brengen.

Dochter 2: Stephanie van Eer

Stephanie kan soms een beetje overkomen als eigenwijs, maar dat maakt haar nu juist zo leuk. Met haar ondeugende blik en prachtige krullen betovert ze alle mannen die te lang naar haar kijken. Dit is zeker de ‘dochter’ van Katja met de meeste verleidingskracht. Voor Stephanie moet je oppassen.

Dochter 3: Lisa Zweerman

Lisa is een beeldschone blondine die niet terugdeinst voor een leuke foto. Ze is heerlijk spontaan, net als haar ‘moeder’ Katja en weet zich op elke foto heel erg goed te presenteren. Lisa is een prachtige vrouw, die je hopelijk nog veel vaker terug gaat zien komen.
Moeder Katja Schuurman is minstens net zo mooi als ‘dochters’ op deze foto

Haar ‘dochters’ zijn misschien stuk voor stuk prachtige vrouwen, maar Katja zelf doet natuurlijk niet voor hen onder. De prachtige roodharige is net als wijn, die wordt met elk jaar beter en beter. Katja is al jaren een van de mooiste vrouwen van het land en als je naar haar foto’s kijkt dan kan je wel goed begrijpen waarom. Ze is nu eenmaal een wonderschone verschijning.

Costa! is een film die je gezien moet hebben

Hoewel Costa! misschien niet het grootste hoogstandje was uit de Nederlandse cinema, zijn er wel genoeg mensen die met mooie herinneringen terugkijken op de film en serie van zo lang geleden. De nieuwe versie met onder andere de prachtige Abbey Hoes, is dus gewoon een film die je gezien moet hebben. Al ga je alleen maar om nostalgische redenen. Of natuurlijk om de bloedmooie Katja Schuurman in actie te zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Jutta Leerdam huilt uit bij Jake Paul tijdens bloedheet tripje

Jutta Leerdam heeft het maar zwaar. De blondine is na het verlies in Calgary gelijk naar Puerto Rico gevlogen. 

Foto: Chantal Janzen krijgt extreem brutale vraag van volger na ijskoud bad

Chantal Janzen reageert op een nogal vreemde vraag van een van haar volgers en dat werd zeer bijzonder. Lezen we dit wel goed?

Foto: Omstreden model Rikkie Kollé blijft jaar langer Miss Universe Nederland

Rikkie Kollé mag haar titel Miss Universe Nederland één jaartje langer vasthouden...