Foto: Katja Schuurman heeft ineens drie beeldschone dochters

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman maakt een grote comeback met Costa! de Film en daar heeft ze drie prachtige actrices als dochters. 

Katja speelt samen met Abbey Hoes, Stephanie van Eer en Lisa Zweerman in Costa!, daarin speelt ze de moeder van één van deze dames. Op deze foto een flinke generatiekloof, maar ze kan héél goed mee met de ‘jeugd’. Deze dames zouden qua leeftijd zo haar dochter kunnen zijn!

Lees ook: Foto: Katja Schuurman werkt aan armspieren met opvallende handeling

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ABBEY HOES (@abbeyhoes)

De prachtige foto ‘dochters’ van Katja

In Costa! heeft Katja een aantal prachtige vrouwen onder haar hoede. De ‘dochters’ van Katja zijn stuk voor stuk prachtige vrouwen met elk zo hun eigen kwaliteiten. Misschien dus een goed idee om de lieve ‘dochters’ van Katja eens wat beter te leren kennen.

Dochter 1: Abbey Hoes

Abbey Hoes wordt al jaren gezien als een van de meest knappe en opkomende actrices van Nederland. Het is ook moeilijk om naar Abbey te kijken en niet verliefd te worden. Van haar prachtige lichaam, tot haar heerlijk spontane en gekke persoonlijkheid, Abbey heeft het allemaal. Het ene moment loopt ze uren door de natuur, het volgende maakt ze verleidelijke foto’s in haar appartement. Met Abbey weet je nooit wat voor moois de dag gaat brengen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ABBEY HOES (@abbeyhoes)

Dochter 2: Stephanie van Eer

Stephanie kan soms een beetje overkomen als eigenwijs, maar dat maakt haar nu juist zo leuk. Met haar ondeugende blik en prachtige krullen betovert ze alle mannen die te lang naar haar kijken. Dit is zeker de ‘dochter’ van Katja met de meeste verleidingskracht. Voor Stephanie moet je oppassen.

Dochter 3: Lisa Zweerman

Lisa is een beeldschone blondine die niet terugdeinst voor een leuke foto. Ze is heerlijk spontaan, net als haar ‘moeder’ Katja en weet zich op elke foto heel erg goed te presenteren. Lisa is een prachtige vrouw, die je hopelijk nog veel vaker terug gaat zien komen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Zweerman (@lisazweerman)

Moeder Katja Schuurman is minstens net zo mooi als ‘dochters’ op deze foto

Haar ‘dochters’ zijn misschien stuk voor stuk prachtige vrouwen, maar Katja zelf doet natuurlijk niet voor hen onder. De prachtige roodharige is net als wijn, die wordt met elk jaar beter en beter. Katja is al jaren een van de mooiste vrouwen van het land en als je naar haar foto’s kijkt dan kan je wel goed begrijpen waarom. Ze is nu eenmaal een wonderschone verschijning.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Costa! is een film die je gezien moet hebben

Hoewel Costa! misschien niet het grootste hoogstandje was uit de Nederlandse cinema, zijn er wel genoeg mensen die met mooie herinneringen terugkijken op de film en serie van zo lang geleden. De nieuwe versie met onder andere de prachtige Abbey Hoes, is dus gewoon een film die je gezien moet hebben. Al ga je alleen maar om nostalgische redenen. Of natuurlijk om de bloedmooie Katja Schuurman in actie te zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Vriendin van Enzo Knol wordt kletsnat tijdens fotoshoot op het strand

Myron Koops, ook wel bekend als de knappe vriendin van Enzo Knol, heeft een spannende fotoshoot gedaan waar ze heerlijk nat van werd. 

Foto: Marijn Kuipers werkt keihard aan haar sterkste twee punten in sportschool

Marijn Kuipers is hard aan het werk aan haar sterkste punten. Dat zie je wel op de nieuwste foto die de prachtige blondine plaatst.

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan.