Foto: Had Katja Schuurman met deze BN’er een avontuurtje in de badkamer?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman neemt het er sinds haar break-up goed van. Na vele speculaties wie de nieuwe vlam van Katja is duikt er nu ineens wel een heel bekend iemand op. Juicechannel komt met een héél sappig nieuwtje over een opvallend avontuurtje in de badkamer…

Katja Schuurman heeft het druk met alle mannen

Er gaan behoorlijk wat geruchten rond over wie de nieuwe liefde van Katja Schuurman gaat zijn. Het lijkt bijna wekelijks weer te veranderen. De actrice staat in ieder geval wel weer open voor een nieuwe vlam, ook al was dit net na haar break-up nog ondenkbaar. Katja kreeg met ex-liefje Freek van Noortwijk een dochtertje genaamd Coco. Helaas gingen de twee dus uit elkaar. Gelukkig zit Katja niet stil en is ze erg druk met haar eigen ondernemingen en nieuwe programma’s. Zo is Katja momenteel te zien in de bioscopen met de film Costa!. Voor een ander nieuw programma is Katja te gast. Het programma is genaamd Boerderij van Dorst en wordt gepresenteerd door Raven van Dorst.

Juicechannel: Katja Schuurman valt voor charmes van Douwe Bob

In elke aflevering van het programma komen twee andere BN’ers Raven helpen op de boerderij. Dit keer kwam een erg bijzonder duo langs: Katja Schuurman en Douwe Bob. Natuurlijk is Douwe Bob de afgelopen tijd enorm veel in opspraak geweest. Zo heeft de zanger in afgelopen half jaar maar liefst drie kinderen gekregen, van drie verschillende vrouwen. Uiteindelijk maakt Douwe een statement voor allemaal heel goed te willen gaan zorgen en het lijkt erop dat Douwe Bob weer terug is bij de moeder van zijn laatste kindje. Toch meldt Juicechannel dat dit een poosje geleden voor Douwe Bob nog heel anders was. Op het moment van de opnames voor het programma voor Raven waren Katja en Douwe allebei hartstikke single. Blijkbaar klikt het behoorlijk goed tussen de twee want na een paar drankjes werd het wel heel gezellig. Raven vertelt dat ze in de nacht allerlei ‘spannende’ geluiden hoorde vanuit de badkamer duidend op Katja Schuurman en Douwe bob. De twee zouden zeker een interessant BN’er koppel vormen.

Lees ook: Foto: Lenige Katja Schuurman trekt beentjes omhoog tijdens openbare oefening

Raven van Dorst wil niks van Douwe Bob weten

Blijkbaar heeft Raven er geen moeite mee om een beetje te roddelen over wat er allemaal achter de schermen gebeurd bij haar programma. Juicechannel laat namelijk weten dat Raven de verhalen over Douwe Bob en Katja Schuurman vrolijk aan iedereen aan het vertellen is. Daarnaast laat Raven volgens de bronnen van Juicechannel ook weten dat ze het niet zo goed met de zanger Douwe Bob kon vinden tijdens de opnames. In tegenstelling tot Katja.

Katja Schuurman straalt op zonnige foto

De brunette is de laatste tijd helemaal in haar element. Katja Schuurman deelt regelmatig een zomerse foto in het zonnetje. Natuurlijk heeft Katja alle recht om lekker te genieten van een vakantie. En het fijne is dat haar volgers ook een beetje mee mogen genieten. Zo deelt Katja wederom een foto in een zomerse outfit in het zonnetje. De actrice straalt letterlijk van oor tot oor.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Katja Schuurman hurkt op straat in luchtig jurkje

Katja Schuurman deelt een zeer opvallende foto op Instagram. Wat is hier aan de hand, en waarom hurkt ze midden op straat?

Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen heeft een erg spannende dag achter de rug, namelijk de verjaardag van haar vriend. 

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...