Foto: Lenige Katja Schuurman trekt beentjes omhoog tijdens openbare oefening

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman zit, zoals menig Nederlander, al zolang ze zich kan herinneren, te wachten op strandweer. Niet om te zonnen, maar voor iets heel anders kiest Katja voor de zon.

Katja Schuurman heeft een zonnige uitstraling. Huidige temperaturen en de zonneschijn zijn dus perfect voor haar. Na werk of op een vrije dag gaat de gretige actrice uit onder andere Costa! en Costa!! maar al te graag richting het strand. Aan de ene kant om even af te blussen na een lange werkdag, maar ook voor de discipline. Katja gaat namelijk even hangen op het strand. Ze gaat niet zomaar even liggen op het zand of een handdoek, Katja gaat voor het echte hangwerk. De fitte verschijning werkt graag aan haar vormen door, net als menig Olympisch turner naar de ringen te grijpen en daar minutenlang aan te hangen. Ze maakt de oefening nog wat zwaarder door haar benen in de lucht te gooien en die positie vast te houden. Als een echte atletiek-pro blijft ze maar doorgaan. Zou ze geoefend hebben?

Hete Katja koelt af

Na haar lekkere workout is ze wel van plan om het traditionele strand avontuur te volgen. Dat wordt dus zonnen en zwemmen. Wat nog wel wat koud kan zijn, maar de hete workout heeft er gelukkig al voor gezorgd dat ze opgewarmd de zee in kan. Eenmaal klaar met al die verkoeling kan ze weer door met hangen op het strand, of aan de ringen.

Katja bruint bij en sport verder

Of deze fitte vrouw voor meerdere setjes gaat tijdens haar zandige trainingen is niet duidelijk, maar haar buik, benen en armen lijken in topconditie te zijn. Katja traint blijkbaar voor iets speciaals. Of zou het een voorwaarde zijn om Instagram model te worden/blijven tegenwoordig? Naast dat je goed bij gebruind moet zijn De sportschool en zonnebank slaat ze over. In plaats daarvan slaat ze twee vliegen in één klap.

Rossige vrouw blijft nog even hangen

Op het stilstaande beeld lijkt de oersterke vrouw wel dagen te kunnen blijven hangen. Ze is ook zeker een fitte vrouw, maar moet ooit naar beneden. Meestal wint de zwaartekracht het in dit geval en het is een kwestie van zo lang mogelijk volhouden. Of eigenlijk in ieder geval totdat de foto is genomen en iedereen vol bewondering heeft zitten staren. Voor de foto is haar timing in ieder geval perfect. Katja weet: missie geslaagd en iedereen kan weer mijn foto’s voorzien van complimentjes en likes. Er is wel nog een speciaal persoon waarvan ze hoopt dat die een compliment maakt. Hierboven kan je ook al zien, het strand kent geen geheimen voor Katja.

Katja weer vrolijk

Katja weet: ik hoef hier niet lang alleen te hangen. De single Katja is namelijk verleden tijd. Wanneer ze weer naar beneden gaat en veilig landt op haar twee pootjes, kan ze rekenen op haar nieuwe vriend om haar een compliment te maken. Althans, als die mee is. Op de foto’s zien we enkel Katja aan haar werken. Maar de nieuwe vlam? Die is nergens te bekennen. Onlangs vertelde de verliefde Katja dat ze helemaal weg is van haar nieuwste aanwinst, en een stuk vrolijker ook daardoor.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!