Foto: Katja Schuurman dobbert zonder broek op het water

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman dobbert in alle vrijheid zonder broek rond op het water. Gelukkig zijn er foto’s van het mooie moment.

Katja Schuurman neemt het ervan op water

Het is voor Katja Schuurman elk moment van het jaar een goed moment om op vakantie te gaan. De brunette heeft al vaker laten merken dat ze geen nee zegt tegen een lekkere tijd in de zon. Nu is het zelfs in Spanje al wat afgekoeld, aangezien de herfst is begonnen. Toch kan Katja het niet laten om lekker te genieten op het Spaanse eiland Ibiza. Het lijkt erop dat Katja hier is met haar dochter Sammie. Wellicht hadden Katja en Sammie behoefte aan wat tijd weg van Nederland met alleen hun twee. Zo is het niemand ontgaan wat er allemaal is gebeurd met de vader van Katja haar dochter, Thijs Römer. Hij heeft een flinke rechtszaak aan zijn broek hangen over contact met jonge meiden. Dit zou voor de dochter van Katja en haarzelf erg zwaar zijn om mee om te gaan. Daarom was het misschien tijd voor een gezellig moeder en dochter tripje naar de Spaanse zon.

Katja Schuurman zonder broek op water

Katja in een oversized trui is ook erg leuk

Nu is op bovenstaande foto te zien dat Katja en Sammie op het water in een bootje liggen te dobberen. Katja draagt een hele grote oversized gele trui met allemaal bijzondere patronen. Daaronder lijkt het net alsof Katja helemaal niks aanheeft getrokken. Als je goed kijkt zou het misschien een piepklein jeans broekje kunnen zijn die Katja draagt op de boot. Maar natuurlijk is het spannender om je verbeelding de vrije loop te laten.

Katja Schuurman is echte ijskoningin geworden

Het is natuurlijk hipper dan ooit om je eigen grenzen volledig te verleggen. Dit wordt door veel mensen dagelijks of wekelijks gedaan met een ijskoud ijsbad of een duik in erg koud water. Natuurlijk is de Nederlandse Wim Hof hier groot mee geworden en nog steeds blijven mensen erg nieuwsgierig naar de resultaten. Zo doet actrice Victoria Koblenko ook fanatiek mee aan de trend om regelmatig een ijskoude duik te nemen. Blijkbaar wou ook Katja Schuurman even kijken hoe dit haar zou bevallen en daarom is op onderstaande video te zien hoe ze zichzelf aanmoedigt om het koude water in te gaan. Waarschijnlijk heeft Katja hier al mee geoefend in de iet wat warmere tijden, want ze moedigt zichzelf aan door te zeggen; ” Ja, en nu ook volhouden hé.”.  Het is heel knap van Katja dat ze met zulke temperaturen het water induikt. Bij de video schrijft Katja ook nog dat ze het steeds lekkerder vindt en dat ze trots is op zichzelf. Bekijk de video hier.

Lees ook: Katja Schuurman deelt piepjonge foto en haar schoonheid droop er toen al vanaf!

Katja Schuurman deelt knappe familiefoto

Het is voor niemand een geheim dat de familie van Katja en Birgit Schuurman hartstikke knap is. De twee zussen zijn beide actrices en zien er geweldig uit op de televisie en in het echt. Op onderstaande foto zijn de zussen te zien met hun kinderen en met hun moeder. De moeder van Katja en Birgit heet Sonja Schuurman en schildert al heel haar leven. Haar trotse dochters komen naar haar werk kijken.

Katja Schuurman met hele familie

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!