Foto: Katja Schuurman beloont volgers met heerlijk vakantiekiekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman is op vakantie. En de prachtige roodharige actrice deelt met liefde een paar mooie plaatjes van die vakantie.

De prachtige Katja Schuurman is aan het genieten van een welverdiende vakantie. Maar gelukkig heeft Katja wel gewoon een telefoon op zak. En dat betekent dat de actrice op elke plek waar ze is gewoon een mooie foto in kan gooien. Zo heeft ze al een aantal bijzondere foto’s gemaakt en schroomt ze niet om die met de buitenwereld te delen. De mooiste van haar vakantiekiekjes kan je hieronder nog even terugvinden. Zo ben je gelijk weer helemaal op de hoogte van het leven van Katja Schuurman.

Lees ook: Foto: Had Katja Schuurman met deze BN’er een avontuurtje in de badkamer?
De vakantie begint natuurlijk met een mooie jurk

Katja kan nergens heen zonder zich eerst bijzonder goed te kleden. Dat geldt ook voor haar vakantie. Katja weigert de deur uit te gaan voordat ze er weer helemaal tiptop uitziet. Voor haar vakantie hult Katja zich in een opvallende gele jurk. Het jurkje geeft Katja iets liefs mee en de actrice lijkt er helemaal in op te fleuren. Katja begint haar vakantie dus goed met deze geweldige kledingkeuze. Ook kan Katja het in deze luchtige jurk iets beter uithouden in de warme temperaturen. Zo heeft Katja iets minder last van de warme zomer. En dat is natuurlijk mooi meegenomen.
Katja doet een wens

Terwijl Katja heel hard op een paardenbloem blaast doet ze nog snel even een wens. Waar Katja dan voor wenst? Dat weet alleen Katja. Misschien is het wel een leuke nieuwe man in haar leven. Of misschien wenst ze geluk voor haar kinderen. of wie weet wenst Katja wel een hoop nieuwe avonturen die ze tijdens haar vakantie mag gaan beleven. De knappe actrice kan maar met moeite stilzitten en vindt het belangrijk om genoeg avontuurlijke dingen te ondernemen. En om de mensen thuis niet het gevoel te geven dat ze iets missen, deelt ze foto’s van haar avonturen maar al te graag op haar Instagram pagina.
Katja is als Pocahontas in de Ardennen

Tijdens haar vakantie doet Katja even iets heel avontuurlijks. Ze huurt een kano en gaat de rivier op. En daar voelt ze zich helemaal thuis. Het voelt voor Katja alleen wel net alsof ze in een Disney film is belandt. Ze voelt zich namelijk een beetje de Pocahontas van de Ardennen. Als actrice kan Katja zich natuurlijk goed inleven in zo’n rol. Misschien is het avontuurlijke kanovaren ook wel bedoeld als voorbereiding voor een nieuwe rol. Katja lijkt zich in ieder geval goed te vermaken. Ze heeft dat stukje rust dat de Ardennen biedt ook meer dan verdiend. Katja doet altijd flink haar best in haar werk en dan is het af en toe wel fijn om een beetje de rust te kunnen pakken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan. 

Hélène Hendriks en Merel Ek innig gespot in zeer weinig verhullende jurkjes (Foto’s!)

Knappe presentatrice Hélène Hendriks en politiek verslaggeefster Merel Ek laten zich van een hele andere kant bewonderen!

Amber Brantsen laat Viaplay-kijker watertanden met doorschijnende blouse (foto’s!)

Amber Brantsen weet wel hoe ze de kijkcijfers van Viaplay omhoog moet krikken. Ze trekt gewoon een doorschijnende blouse aan; zo blijven de kijkers wel hangen!