Foto: Juultje Tieleman zet tanden in kromme lekkernij

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De beeldschone Juultje Tieleman staat in deze foto te snoepen van een heerlijke Franse delicatesse. Het is duidelijk aan haar ogen te zien dat ze er zeer van aan het genieten is.

Juultje Tieleman wordt goed verwend in Frankrijk

Op een foto die de Nederlandse influencer plaatste op haar sociale media is te zien hoe ze in Parijs heerlijk aan het genieten is van een croissantje. In het bijschrift zet ze dan ook: “Op jacht voor de beste croissant”. Ze lacht op de foto erg lief naar de camera met haar ogen dichtgeknepen terwijl ze een stukje van haar broodje in haar mond stopt. Naast genieten van een croissantje, gebruikt ze de Instagram post ook om de jas die ze aanheeft te promoten. De herfstjas is van Loavies en Juultje mag haar volgers blij maken met een korting van 25 procent.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

Juultje Tieleman komt erg dichtbij de camera met intense blik

Een andere foto op de sociale media van Juultje Tieleman valt ontzettend op. Je zou er namelijk bijna van schrikken als je deze foto ineens op je scherm hebt. De blondine heeft namelijk een foto geplaatst van een grote close-up van haar gezicht in de hevige make-up. Nadat je misschien even bent geschrokken van de foto, word je direct betoverd door de intense blik en het mooie gezichtje van Juultje. In de post maakt ze bekend dat ze te gast was bij de modeshow van het kledingmerk Boss. In haar prachtige outfit en mooie make-up steelt ze de show!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

Juultje Tieleman bezoekt modeshows in Italië

Boss was niet de enige modeshow waar Juultje Tieleman bij mocht zijn. In een ander kiekje op haar sociale media deelt ze namelijk dat ze óók bij de modeshow van Diesel mocht zijn. Wederom steelt Juultje de show met haar geweldige outfit. Ondanks dat ze zelf niet op de catwalk liep. In de eerste foto zie je de blonde YouTuber samen met haar vriendin Lisa Korver. Samen staan ze schitterend op de foto. Op de vierde slide deelt Juultje wel een hele spannende foto van haar buik. Beide modeshows, van Boss en Diesel, waren te zien in Italië.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

Juultje Tieleman zit liefkozend met haar vriend en knuffeltje op de bank

In een verhaal dat Juultje Tieleman onlangs op haar Instagram deelde met haar volgers, laat ze weten dat ze samen met haar vriendje op de bank zit en lekker Expeditie Robinson aan het terugkijken is. In het begin shot zie je heel even Juultje met haar vriend, Koen. Als je de video even pauzeert, zie je ook dat Juultje nog iets op haar borst heeft liggen. Het is een klein knuffeltje. Zal dit het knuffeltje zijn waar de influencer mee is opgegroeid? Het is in ieder geval wel echt heel schattig!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met gebarentolk Irma Sluis?

De corona-periode was natuurlijk geen leuke tijd, maar tóch hadden we altijd één lichtpuntje om naar uit te kijken. Waar is gebarentolk Irma Sluis gebleven, nu we bijna corona-vrij zijn?

Schokkend: Deze BN’ers hebben stiekem een andere naam in hun paspoort staan

We weten meestal wel dat bepaalde artiesten niet hun echte naam gebruiken als artiestennaam, maar het blijkt dat al deze onverwachte BN'ers datzelfde trucje gebruiken!

Foto: Yvonne Coldeweijer haalt snoeihard uit richting Samantha Steenwijk

Dat Yvonne Coldeweijer en Samantha Steenwijk elkaar niet zo goed liggen, is intussen wel duidelijk. Ook nu gaan de blondines er weer met gestrekt been in!