Foto: Schaars geklede Juultje Tieleman deelt lekkerste vakantiekiekjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juultje Tieleman tilt het fenomeen vakantiefoto’s naar een hoger niveau! De blondine heeft een schitterende selectie gemaakt. Haar volgers kunnen hun geluk niet op…

Bij een vakantie naar Afrika moet je automatisch aan een paar stereotype dingen denken, bijvoorbeeld in een Jeep over de savanne, olifanten en giraffes spotten tijdens een safari en op bezoek gaan bij Afrikaanse stammen. Het resultaat: iedereen komt na zo’n vakantie terug met dezelfde foto’s! Juultje Tieleman laat zien dat het ook anders kan. De blondine heeft namelijk vooral kiekjes van zichzelf gemaakt. Daar zijn we haar ontzettend dankbaar voor!

Juultje Tieleman schaars gekleed in Afrika

Wie richting Afrika trekt moet zich tijdens het inpakken goed afvragen welk soort kleding er meegenomen moet worden. Je dikke winterjas laat je liggen, ook de muts en sjaal kan thuis blijven. Wat neemt een Instagrammeisje wél mee? Zo veel mogelijk setjes , minimalistische zomerjurkjes, luchtige shirts en de kortste broekjes die je kunt vinden! Je hoeft er dus niet van op te kijken dat Juultje Tieleman op vrijwel elke foto weinig kleding aanheeft. Zelfs in de auto, waar ze (hopelijk) airconditioning gebruikte, zat ze in haar . Voor haar waren het waarschijnlijk logische keuzes. Zweten is niet leuk, en het ziet er bovendien niet uit voor de camera. Wat natuurlijk ook meespeelt is dat Juultje haar volgers de mooist mogelijke foto’s voor wil schotelen. De fans genieten, hoe goedkoop het ook klinkt, het meest van beelden waarop de blondine schaars gekleed te zien is!

Juultje Tieleman toch op de foto met Afrikaans wild

Had Juultje Tieleman dan écht geen tijd om even snel op de foto te gaan met wilde Afrikaanse dieren? Uit de tweede foto in bovenstaande collectie blijkt dat ze het toch niet kon laten om eventjes een kiekje te schieten met een Afrikaanse katachtige. Dit exemplaar was gelukkig voor Juultje een stuk speelser dan die bloeddorstige katers op de savanne! Het poezelige beestje maakte dankbaar gebruik van Juultjes aandacht. Je zou er spontaan jaloers van worden!

Juultje geniet van fris briesje in luchtige outfit

Als de airco in de auto niet genoeg is, zorgt Juultje Tieleman zelf wel voor wat broodnodige ventilatie! De influencer heeft echt niet alleen in haar rondgelopen; af en toe trok ze ook stijlvolle, maar toch zeer luchtige outfits uit haar goedgevulde koffer. Neem bijvoorbeeld de outfit op de foto hieronder. De blondine liet zich onder de schaduw van het bladerdak fotograferen in een losse rok en een shirtje. Die lange mouwen snappen we dan weer niet echt, maar om de boel toch een beetje te laten tochten heeft Juultje een oplossing gevonden. Ze trekt gewoon haar shirt een flink stuk omhoog, zodat haar goed afgetrainde buik naar adem kan happen!

Juultje Tieleman Afrika

Juultje neemt duik voor ultieme verkoeling

Zodra de temperaturen écht de pan uitrijzen, is er maar één goede oplossing mogelijk: een frisse duik nemen. Gelukkig lijkt het erop dat Juultje Tieleman tijdens haar vakantie in Afrika ook voldoende in de buurt geweest is van een waterpoel. Ze hoefde daar gelukkig niet te concurreren met dorstige buffels, zebra’s en giraffen! Wél had ze last van een aantal kleurrijke visjes die een beetje in de weg zwommen…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.