Foto: Juultje Tieleman staat op boot in opwaaiend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juultje Tieleman besluit om het er even heerlijk van te nemen en de zon op te zoeken. En daar hoort nu eenmaal een zonnig jurkje bij.

Prachtige jurk verhult nauwelijks Juultje Tieleman

Juultje is lekker aan het genieten op het water. Je ziet niet helemaal waar ze is, maar blijkbaar was het zonnig genoeg om zonder jas rond te lopen. Juultje had daarom ook alleen haar verleidelijke witte jurkje aan. En dat zag er natuurlijk ontzettend leuk uit. In haar witte jurkje stal Juultje enorm de show. Met een open rug kon je ontzettend veel van haar knappe zien. Het jurkje zat ook nog eens erg goed om het van de knappe influencer, waardoor je daar ook een fijn zicht op had. Juultje deelt de foto’s maar al te graag met haar volgers, zodat zij mee kunnen genieten van haar avonturen.
Juultje Tieleman geniet van heerlijk dagje op het water

Wat is er nou fijner dan even helemaal tot rust komen? De manier waarop Juultje dat doet is door lekker een dagje op het water te zitten. Op die manier weet de influencer de drukte van de stad en van social media even te ontvluchten. Het doet haar in ieder geval erg goed. Met een wijntje in haar hand, geniet ze van de ondergaande zon. Juultje had geen betere manier kunnen bedenken om haar avond te besteden.

Lees ook: Foto: Juultje Tieleman hoopt dat dit loszittende jurkje niet volledig afzakt

De stoere hobby van Juultje Tieleman

De meeste mensen zullen niet meteen een hele stoere dame achter Juultje Tieleman zoeken. Toch is de blondine best wel een dame met pit. Zo ging ze laatst op wintersport, maar daarvoor was ze ook al stoer bezig op de kartbaan. Het is duidelijk dat Juultje houdt van snel. Of dat nou van een berg af is, of snel door de bochten van een indoor baan.Juultje deelt natuurlijk de foto met haar helm op haar hoofd met haar volgers, zodat die allemaal kunnen zien hoe stoer ze bezig is.
Juultje was ook nog op wintersport

Behalve in de kartbaan, was Juultje Tieleman ook nog op de piste te vinden. De knappe blondine is een beetje een adrenaline junkie en zoekt graag de stoere sporten en hobby’s op. Wintersport vindt ze heerlijk, daar wordt Juultje echt heel blij van. Wel ging ze op een beetje een ongebruikelijke manier naar beneden. Waar de meeste mensen met ski’s of een snowboard de berg af zouden komen, besloot Juultje om met een kleine slee keihard naar beneden te racen. Dat leverde wat verbaasde blikken op, maar zag er natuurlijk wel heel erg vermakelijk uit. Juultje vond het in ieder geval een erg goed idee.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.