Foto: Juultje Tieleman hoopt dat dit loszittende jurkje niet volledig afzakt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juultje Tieleman koos voor een jurk, dat pakte niet helemaal goed uit. Het zwarte jurkje zat los en bestond uit twee lapjes stof aan de voorkant met daaronder een kort stukje rok. De touwtjes aan de achterkant hingen er slapjes bij. Met iedere windvlaag was er een gevaar dat haar voorgevel voor iedereen te zien zou zijn. 

Juultje Tieleman moet stilstaan om jurk goed te houden

Zelf zei Juultje Tieleman over de foto’s van de jurk dat ze genoeg vertrouwen had in de touwtjes aan de achterkant. Ze maakte zich dus minder zorgen over het afzakken ervan dan de mensen om haar heen. Als grapje zette ze bij de foto’s “het vertrouwen die ik in de jurk heb zou ik ook in mezelf moeten hebben”. Daar heeft ze volledig gelijk in, want ze zag er fantastisch uit. Haar blonde haar was half gevlochten en krulde, de jurk liet haar zien en haar make-up glinsterde. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat ze de foto’s op Instagram plaatste. Wel opvallend was dat ze eerst een foto in een shirt laat zien aan haar volgers en dat na een keer naar rechts swipen de foto’s in jurk pas verschijnen.
Meer blote beelden van Juultje Tieleman

Voor haar volgers is het niet gek om een beetje huid van Juultje te zien. De dame heeft dan ook een miljoen volgers en plaatst veel foto’s waarop ze haar laat zien. Ze maakt veel reclame voor lingerie. Daarnaast grijpt ze sowieso iedere kans aan om huid te showen. Zo plaatste ze een foto waarbij ze praatte over haar sneeuw laarsjes, maar vergat even iets te zeggen over het feit dat ze alleen een onderbroek en de laarsjes aan had. Dat vinden haar volgers natuurlijk alleen maar leuk. Die kunnen dat erg waarderen. Toch zijn er ook veel reacties van mensen die klagen over de foto. Die vinden dat Juultje dit alleen voor de likes doet. Aan de andere kant is likes ontvangen ook wel een beetje het werk van een Instagram influencer en YouTuber, dus helemaal ongelijk hebben ze niet.

Juultje Tieleman is onderdeel van populair YouTube-koppel

Juultje heeft op Instagram veel volgers, maar ook haar vlogs trekken vaste kijkers. Er zijn veel positieve reacties op haar filmpjes. Hierin filmt ze voornamelijk wat ze doet op een dag. Nu Jade de ‘nieuwe’ en jongere ex van Gio is, zijn er ook minder opmerkingen over het verleden van Tieleman en hem. En er is ook ruimte om te praten over haar nieuwe vriend Koen. Koen is een YouTuber die ook een eigen account heeft, maar vooral bekend is van het kanaal De Bankzitters. In de video’s van Juultje is te zien hoe het koppel op vakantie gaat en dat ze veel leuke dingen samen doen. Ze post wel een stuk minder op YouTube dan op Instagram. Haar vriend is constanter in het uploaden van content. Hij maakt voornamelijk reactie video’s op zijn eigen kanaal. Hier brandt hij op een grappige manier anderen online af.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan.