Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met extreem pikant topje op vreemde plek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juultje Tieleman weet al haar volgers te shockeren met een nieuwe foto, waarin ze een bijzonder topje draagt. 

Met pikant topje leidt Juultje Tieleman haar volgers af

Wanneer Juultje Tieleman een foto maakt, dan weet je dat het feest is. De knappe blondine kan niet gewoon een foto maken, maar maakt van elk moment iets bijzonders. Ook nu is dat weer het geval. Ze maakt ‘gewoon’ een kiekje vanuit haar auto, geparkeerd dicht bij zee. Nu is daar normaal niks geks aan. Juultje houdt van de zee en het strand en komt er graag om te ontspannen. Maar toch valt er wat op. Haar volgers vragen zich namelijk massaal af wie er in hemelsnaam met dit soort kleding ‘gewoon’ een ritje gaat maken. Het topje van Juultje is namelijk nogal pikant. Dat trek je normaal niet zomaar aan tijdens een ritje.

Lees ook: Foto: Juultje Tieleman staat op boot in opwaaiend jurkje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J U U L T J E (@juultjetieleman)

Juultje Tieleman gaat in bijzondere kleding over straat

De knappe blondine kiest ervoor om in bijzondere kleding de straat op te gaan. Meestal is dit soort kleding, die toch er pikant oogt, meer bedoeld voor in de privé sferen. Maar Juultje vindt het wel spannend en trekt graag dit setje aan tijdens haar gewone dag. Dat roept een hoop vraagtekens op bij haar volgers. Die vinden het natuurlijk ontzettend leuk om Juultje in dit soort spannende kleding te zien, maar weten ook niet zo goed wat ze van de locatie van het kiekje moeten denken. Natuurlijk mag Juultje overal waar ze dat wil foto’s maken. En als ze daar een spannend pakje bij aan wil trekken, dan moet dat geen enkel probleem zijn natuurlijk. De foto op zich is niet zo veel mis mee, die wordt door iedereen gewoon erg bewonderd. Logisch ook, want Juutje Tieleman blijft een van de knapste vrouwen van het land.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J U U L T J E (@juultjetieleman)

Met haar foto’s probeert Juultje Tieleman vooral te verleiden

Als je een beetje rondneust op de Instagram pagina van Juultje Tieleman, dan kom je er achter dat ze regelmatig spannende foto’s plaatst. Of dat nu in een uitdagend topje in haar auto is, of in een verleidelijke zwarte jurk. Juultje weet met haar foto’s een hoop los te maken bij haar volgers. Die worden namelijk helemaal wild als ze een nieuwe foto zien van de knappe blondine. Als YouTuber is Juultje die aandacht wel gewend. Ze leeft haar leven grotendeels online. Ze is daarom ook vaker bezig met het maken van foto’s die een beetje controversieel zijn. Juultje moet er namelijk voor zorgen dat ze relevant blijft bij haar publiek. Daarbij ziet ze er geweldig uit, dus waarom zou ze niet af en toe een spannende foto van zichzelf mogen maken? Juultje verleidt met haar foto’s haar gehele publiek. En stiekem vinden die dat natuurlijk hartstikke fijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marlijn Weerdenburg hijgt na snelle sessie met man op woonkamervloer

De Nederlandse actrice Marlijn doet tijdens snelle sessie planken samen met haar man een bewonderenswaardig trucje! 

Foto: Danique Hosmar geniet van de zon in minirokje

De knappe influencer Danique Hosmar geniet volop in minirokje van zonnige vakantie in Spanje. Ze laat volgers lekker meegenieten!

Foto: Suzanne Schulting gaat diep door haar knieën in krappe outfit

Shorttrackster Suzanne Schulting is erg fit. Dat niet alleen, ze is ook ontzettend lenig. Soms vergeet ze alleen dat ze niet haar schaatspak aan heeft. Als ze buigt in een jurkje is er veel meer te zien!