Foto: Juultje Tieleman schokt volgers met strakste pakje ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Juultje Tieleman is lekker actief op haar sociale media. Met een foto die ze onlangs plaatste in een superstrak shirtje, verbaasde ze ál haar volgers!

Juultje Tieleman knapt bijna uit bovenstukje

Juultje Tieleman is een prachtige dame. Ze zit al sinds 2014 op Instagram, maar werd pas bekend in 2016. Dat kwam dankzij haar toenmalige vriend Gio die erg actief was op YouTube. Die relatie is intussen al een tijdje uit en Juultje heeft een flinke groep volgers voor haarzelf opgebouwd. Ze is nu dan ook zelf een youtuber en influencer. Op haar Instagram blijft ze lekker actief en plaatst ze regelmatig heerlijke foto’s. Onlangs plaatste ze een foto die haar volgers een beetje liet schrikken. Ze poseert in een strak wit shirtje waarbij de hals zo laag is uitgesneden, dat bijna alles eruit rolt. Daarnaast draagt ze er ook nog eens niks onder. Ook heeft ze een heel kort, wit broekje aangetrokken die haar rondingen mooi accentueert. In het bijschrift zet ze: “Klassieke muziek for the win (en Mac Miller)”. Ze sluit haar bijschrift af met twee kusjes. Kennelijk is Juultje Tieleman dus fan van rap én klassieke muziek!
Juultje Tieleman draagt gevaarlijk steekwapen met zich mee

De mooie blonde youtuber staat regelmatig voor de camera als model voor verschillende dingen. Als influencer moet dat natuurlijk ook wel. Zo promoot je kleding, sieraden, accessoires of evenementen. Juultje is naast influencer ook gewoon een beeldschone verschijning en staat om die reden dan ook vaak genoeg voor de camera. In het geval van één van haar recente foto’s op Instagram heeft ze een hele boel foto’s bij elkaar gezet van een fotoshoot van haar nagels. Ze had haar nagels en haar make-up prachtig laten doen, zette een muts op en is toen voor de camera gekropen. Het resultaat is om van te smullen, maar haar nagels zijn wel heel lang en scherp. Je zou ze bijna kunnen zien als gevaarlijke wapens die ze constant bij zich draagt. Wij raden iedereen aan om voorlopig even geen ruzie te zoeken met de mooie Juultje Tieleman!
Juultje Tieleman plaatst voetfoto’s op Instagram

Juultje haalt op haar sociale media een klein grapje uit met haar volgers. Eerst plaatst ze een erg onsmakelijke voetfoto. Op deze foto heeft ze een sok aan waar ook tenen aanzitten. Het kiekje van haar voet is dus erg lachwekkend én een beetje vies. Gelukkig kan Juultje er zelf ook om lachen, want op een foto die ze daarna in haar Instagram verhaal plaatst, trekt ze een beetje een gek gezicht en wijst ze naar de camera. De tekst die ze erbij heeft gezet laat blijken dat ze haar volgers expres een beetje laat ‘cringen’. Wij houden ervan! Lekker jezelf blijven, Juultje!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Joy Beune eindigt hete sportsessie met flinke striemen op haar benen (foto’s)

Joy Beune weet iedereen te verassen door haar flinke striemen te laten zien nadat ze klaar is met sporten.

Suzanne Schulting gooit haar benen veel te ver uit elkaar op martelwerktuig (foto’s)

Suzanne Schulting laat haar volgers even zien hoe lenig ze is. Zó ver krijg jij je benen niet uit elkaar, zeker niet met een gebroken enkel!

Dolverliefde Jake Paul zet de kogelronde pluspunten van Jutta Leerdam in de etalage (foto’s)

Jake Paul toont zijn liefde aan Jutta Leerdam door alle aandacht te richten op Jutta's vormen...