Foto: Juultje Tieleman neemt risico met opwaaiend jurkje op het strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juultje Tieleman heeft een heerlijk rondje over het strand gedaan. Maar ze heeft daarbij wel een gevaarlijk jurkje aangetrokken.

Dit opwaaiende jurkje is gevaarlijk voor Juultje Tieleman

Het opwaaiende jurkje dat Juultje Tieleman heeft aangetrokken is zeer gevaarlijk voor het strand. Want met de heftige wind die daar staat heb je nog wel eens kans dat er een wind plotseling oprukt en Juultje haar jurkje te ver omhoog blaast. En dat is natuurlijk niet helemaal niet de bedoeling. Maar die spanning zorgt er wel voor dat Juultje nu zo ontzettend goed er uit ziet. Want een beetje spanning in je foto doet wonderen. Dat laat Juultje in ieder geval wel zien. De knappe influencer weeet haar volgers flink in haar ban te houden.

Lees ook: Foto: Juultje Tieleman draagt zeer weinig kleding tussen de lakens
Kijk vooral verder naar mooie foto’s Juultje Tieleman

Als je de eerste foto al de moeite waard vond, kijk dan vooral verder naar de rest van de galerij van de prachtige dame. In haar derde foto zie je namelijk een heerlijk zicht op haar achterkant. En van die foto maakt Juultje pas echt een feestje. Dat is ongewoon goed. De knappe blondine weet met haar plaatjes in ieder geval een flinke indruk achter te laten op haar volgers. Die zijn ook stuk voor stuk allemaal erg blij met de leuke kiekjes die de influencer nu weer plaatst. Ze heeft ook wel precies een goed om de meest spannende foto’s mee te kunnen maken.

De verleidelijke vormen van Juultje Tieleman

Als je goed kijkt naar Juultje Tieleman dan zie je eigenlijk al meteen wat haar zo aantrekkelijk maakt. Dat is in eerste instantie natuurlijk gewoon haar geweldige . Je kan het meteen merken. De vormen van haar komen in de kleding die Juultje meestal draagt zo goed uit dat het een wonder is dat er niet meer mannen op hun knieën neervallen voor de aantrekkelijke blondine. Ze weet in ieder geval een hoop los te maken met haar verleidelijke plaatjes. Met haar foto’s weet Juultje de meeste mannen wel te bekoren.
Juultje Tieleman viert spannende vakantie met net zo spannende foto

Juultje Tieleman is net terug uit Afrika en dat laat ze merken ook. De knappe blondine is namelijk ongelooflijk blij met haar tripje geweest. Het is misschien wel de meest leuke vakantie die ze tot nu toe heeft gehad. En aangezien het vrij warm is in Afrika, moest Juultje natuurlijk wel de juiste kleding aan. In de meest korte en aantrekkelijke pakjes ging Juultje het land door. En dat kan je zien op haar fotoreeks. Daar deelt Juultje de leukste momenten van haar avonturen. En dat is zeker de moeite waard om eventjes te bekijken. Want zo aantrekkelijk zag je Juultje nog niet vaak op de foto verschijnen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Suzanne Schulting filmt eigen onderkant in loszittend sportbroekje (Foto’s!)

Suzanne Schulting verbaast haar fans met een heerlijk video van zichzelf in de sportschool. Ze filmt haar volledige onderkant en lijkt even te vergeten dat ze in een openbare sportschool is.

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..