Foto: Juultje Tieleman lacht om haar enorme in wetsuit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Juultje Tieleman heeft een nieuwe foto online gezet, waar iedereen verbaast van opkijkt. Heeft ze nou een ?

De mooie influencer Juultje Tieleman heeft altijd wel foto’s die je flink laten verbazen. En deze keer is ook geen uitzondering. De prachtige blondine is namelijk op vakantie en daar mocht ze even duiken. Alleen moest ze daarvoor wel eerst een wetsuit voor aantrekken. En dat zag er natuurlijk best bijzonder uit. Want haar voet in het pakje leek heel ergens anders op. Juultje was niet de enige die het zag, want haar volgers viel het ook al op. Om het nog even beter te illustreren, plaatste Juultje een andere foto erbij om te vergelijken. En als je het zo naast elkaar ziet is er geen twijfel over mogelijk. Juutlje Tieleman heeft gewoon een .

Juultje Tieleman maakt grapje met fans

De blonde influencer vindt het leuk om haar fans te betrekken in alles wat ze doet. En dus vroeg ze aan hen, tijdens haar tochtje op het water, waar de foto hen aan deed denken. En natuurlijk moesten de meeste mensen denken aan een . En hoewel die meestal ergens anders zichtbaar is in de kleding van een vrouw, was deze foto toch grappig genoeg voor haar fans om even hard mee te lachen. Juultje vond het leuk om even een grapje te maken naar haar fans toe. Het is weer eens wat anders dan al die selfies en foto’s in strakke pakjes en luchtige jurkjes.

Juultje laat even zien dat ze ook humor heeft

De mooie influencer is natuurlijk ook wel wat anders dan de meeste online persoonlijkheden. Ze is wat minder een standaard meisje, en komt over het algemeen best wel stoer over. Natuurlijk heeft ze wel gewoon prachtige looks, waardoor je die kant van haar niet zo snel zou verwachten. Ook heeft Juultje een beetje een flauw gevoel voor humor, maar dat vinden haar fans juist wel leuk aan haar. Ze deelt de foto hierboven nog even voor de mensen die niet door hadden waar ze op doelde. Met deze foto’s laat Juultje toch maar weer goed zien dat ze ook graag mensen aan het lachen maakt.

Naast grapjes zet Juultje ook gewoon mooie foto’s online

Natuurlijk is de influencer ook nog gewoon bezig met het maken van allerlei mooie foto’s voor haar fans. Dat hoort er nou eenmaal bij als je influencer bent. Elke foto die Juultje plaatst is een hit. Haar fans kunnen in ieder geval geen  genoeg krijgen van de mooie blondine. Of ze nu in een strak pakje, een mooi luchtig jurkje of een meer casual outfit aan het poseren is, Juultje ziet er altijd perfect uit. Haar mooie vormen en rondingen zorgen ervoor dat je vaak meer dan genoeg moois hebt om naar te kunnen kijken. Juultje vindt het ook helemaal niet erg om wat meer van zichzelf te laten zien in dat aspect. Daarom zijn alle foto’s van Juultje ook gelijk zo leuk om te zien. Ze laat namelijk zichzelf vaak volledig zien.

Meer zien van Juultje Tieleman kan op Instagram

Kan je nou niet genoeg krijgen van Juultje Tieleman, neem dan een kijkje op haar Instagram. Daar staan nog veel meer mooie foto’s van de blondine.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.