Foto: Juultje Tieleman laat zien wat ze onder haar surfpakje draagt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juultje Tieleman verrast haar volgers door uitgebreid te laten zien wat ze onder haar strakke surfpakje draagt…

Juultje Tieleman laat nietsverhullende onderkleding zien

De laatste tijd is Juultje Tieleman ontzettend veel op zee te spotten terwijl ze heel hard aan het werk is. Dit komt namelijk door de influencer haar nieuwste hobby; surfen. Het is niemand ontgaan dat Juultje meerdere surfkampen heeft gedaan en lessen heeft genomen om de sport onder de knie te krijgen. Dit maakt van Juultje naast een knappe dame ook nog eens een typische surfer meid. Hartstikke leuk natuurlijk dat surfen, maar het is ontzettend moeilijk om aan te leren. Daarom moet Juultje heel hard oefenen en waarschijnlijk gaat dit gepaard met vaak in de zee vallen. Gelukkig heeft de blondine dan een mooie wetsuit aan die zorgt dat ze niet koud wordt. Dat ziet er al erg mooi uit, maar op onderstaande video laat Juultje zien wat zich onder het pak bevindt. Dat doet iedereen weer erg veel plezier. Het gele topje is erg minimaal en alles is goed te zien doordat Juultje zichzelf van boven filmt. Als beloning na de surfsessie gaat ze een lekker snackje halen. Verder ziet Juultje er super goed uit zonder allerlei make-up en lekker naturel in de zon.

Juultje laat indrukwekkende natte achterkant zien

Waarschijnlijk is het wel duidelijk dat Juultje Tieleman helemaal opgaat in het surfen, maar dat vinden haar volgers helemaal niet erg. Als resultaat plaatst de influencer namelijk foto’s zoals onderstaande. Hier komt Juultje uit het water gelopen in haar wetsuit die ze aan de bovenkant heeft losgeknoopt. Hierdoor komt het het gele topje weer naar voren. Maar, wat vooral opvalt aan de foto is Juultje haar pontificale achterkant die alle aandacht opeist. Zo zegt Juultje dat ze haar middag-surfsessie heeft gehad en straks nog voor een surfsessie met zonsondergang gaat. Waarschijnlijk helpt het surfen goed mee aan de spieropbouw van het lichaam van Juultje. De benen van de blondine zien er namelijk super gespierd uit terwijl ze aan het lopen is richting de zee. Daarbij hangen de natte haren van Juultje op haar rug te drogen in het zonnetje. Waarschijnlijk moet Juultje even bijkomen van haar eerste surfsessie van de dag voordat ze weer door kan gaan naar de volgende. Het is tenslotte erg zwaar om te doen, maar dat weerhoudt Juultje totaal niet.

Juultje Tieleman laat natte achterkant zien

Lees ook: Foto: Juultje Tieleman showt haar pikante ondergoed voor open raam

Juultje doet een interessante poging tot muziek maken

Iedereen weet dat Juultje Tieleman boordevol talent zit. Toch is zingen niet één van de dingen die mensen Juultje vaak hebben zien doen. Misschien kan ze het wel hartstikke goed, maar is ze nog een beetje verlegen. Op TikTok deelt de blondine onderstaande video, waarop ze een klein stukje zingt en vervolgens gaat pingelen op een keyboard. Het is een beetje onbekend waarvoor Juultje met een microfoon en keyboard bezig is. Wel laat de blondine weten dat haar koptelefoon het niet heeft gered tijdens deze sessie.

@juultjetielemanofficialKoptelefoon gesneuveld ewaja 🤷🏼‍♀️♬ original sound – Juultje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Romee Strijd begluurt zichzelf in badkleding bij privé zwembad

Het knappe model Romee Strijd heeft een mooie foto geplaatst waar haar volgers nog ontzettend lang van zullen smullen. 

Video: Fitgirl Dominique Hazeleger begint aan workout zonder topje

De knappe Dominique Hazeleger maakt iedereen natuurlijk enorm nieuwsgierig wat er onder haar topje schuilgaat dankzij deze video. 

Foto: Anna Nooshin ziet na zwangerschap vooral haar troeven groeien

Anna Nooshin is zwanger en daardoor gaan bepaalde onderdelen van haar lichaam flink groeien. De influencer deelt een foto waar haar nieuwe troeven erg goed op te zien zijn.