Foto: Juultje Tieleman krijgt het heet van piepklein jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige youtuber en influencer, Juultje Tieleman smelt helemaal weg van zichzelf in dit korte jurkje. Wij snappen wel waarom…

Juultje Tieleman deelt foto’s in onthullend jurkje

Het is ons niet onbekend dat Juultje Tieleman een prachtvrouw is en de aandacht van elk oog trekt wanneer ze een kamer binnenloopt. In haar Instagram verhaal deelt ze een foto die dan ook in alles voldoet aan onze verwachting. Op het kiekje zie je Juultje in een prachtige en sensuele, zwarte jurk zitten in de vensterbank van een groot raam. Om het af te maken draagt ze er hoge, zwarte hakken bij én heeft ze zichzelf opgetut met diep rode lippenstift. Zelf is ze helemaal geobsedeerd met deze outfit. In het bijschrift van haar Instagram post zegt ze: “Zwart jurkje + rode lippen = nieuwe obsessie”. Ook wij zijn weg van deze look!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

Rode lippenstift blijkt toch niet zo handig voor Juultje Tieleman

Na het plaatsen van haar geweldige outfit, plaatst Juultje in haar verhaal nog meer foto’s. Ze is lekker uit eten met een vriendin of misschien haar vriend, Koen van Heest. Tijdens het etentje komt ze erachter dat die rode lippenstift misschien toch niet zo’n goed idee was. Ondanks dat het de outfit met de zwarte jurk helemaal afmaakt, is het erg onhandig om met rode lippenstift te eten en te drinken. Overal laat ze rode vlekjes achter en lippenstift smaakt ook niet zo lekker. Volgende keer maar lippenstift op doen die niet afgeeft, Juultje! Wij vinden de look namelijk helemaal top.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

Juultje Tieleman flink aan het verbouwen

Onlangs plaatste Juultje op haar Instagram een foto van zichzelf in een soort van bouwval. Dat bouwval blijkt haar nieuwe huis te zijn. Juultje gaat dus verhuizen en is flink bezig met de verbouwing van haar gloednieuwe woning. Dat allemaal terwijl ze er zelf weer prachtig uitziet in een grijs hemdje met een tuinbroek er overheen. Nou, Juultje, stoppen met foto’s maken en aan de slag!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

Juultje Tieleman poseert in open outfit

We weten intussen wel dat Juultje Tieleman niet bang is om haar lichaam te laten zien aan de wereld. Zo plaatste ze recentelijk een foto in haar Instagram waarin ze vanaf de bovenkant bijna niks aan heeft. Enkel een ontzettend kort topje en een leren jas. Ook haar onderbroekrand steekt duidelijk zichtbaar boven haar spijkerbroek uit. De leren jas bedekt nét genoeg voor de foto om geen ‘inkijkje’ te nemen in de voorgevel van Juultje.

Juultje Tieleman is helemaal klaar voor een winter vol glamour

Op de sociale media van Juultje Tieleman is te zien hoe ze volledig opgemaakt wordt met hele heftige make-up. Even later zien we een wazige foto van Juultje in de hevige make-up met een dikke wintermuts op haar hoofd. Juultje is helemaal klaar met de zomer en heeft zin in een winter vol glamour!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Irene Schouten zet haar mooie meiden in voor zonnig vakantiekiekje

Irene Schouten heeft een welverdiende vakantie ingelast voor zichzelf. En tijdens die vakantie moet ze even haar mooie meiden laten zien!

Nicol Kremers deelt eerste foto’s van pikante betaalde website

Nicol Kremers van Massa Is Kassa heeft een nieuwe inkomstenbron. Ze gaat geld vragen aan haar fans voor bijzondere foto's.

Foto: Kim Kötter wordt kletsnat tijdens gekke shoot

Kim Kötter heeft weer eens een gekke foto van zichzelf gemaakt in spannende badkleding. En daar raakt ze helemaal doorweekt!