Foto: Juultje Tieleman draagt niks onder haar openhangende jasje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe influencer Juultje Tieleman is niet vies van de spannende outfits. Ze draagt een jasje wat heerlijk openhangt op haar nieuwste foto.

Juultje Tieleman heeft niks te verbergen op heerlijke foto

Die Juultje toch. De knappe influencer houdt er wel van om een klein beetje de grens op te zoeken van wat wel en niet mag en kan. Daarom stond ze ook zonder kleding te poseren in slechts een weinig verhullend jasje. En dat zag er natuurlijk bijzonder spannend uit. Zoals je hieronder kan zien is Juultje in alleen een jasje, dat al redelijk openhangt, een ontzettend verleidelijke verschijning. Dat haar volgers deze verleidelijke sessie nog aankunnen is een wonder. Juultje deelt de gehele shoot met haar fans, zodat zij lekker mee kunnen genieten.

Lees ook: Foto: Juultje Tieleman bloedt dwars door haar kleding heen

 Juultje Tieleman heeft een prachtig

Als deze shoot iets duidelijk maakt, dan is het wel dat Juultje Tieleman een prachtig heeft waar je niet onderuit kan. De knappe blondine heeft niet voor niets ook zoveel volgers online. In het verleidelijke jasje zie je misschien niet zo veel meer van de vorm van Juultje haar , omdat het een nogal lomp en breed kledingstuk is. Maar omdat het zo open hangt, krijg je nog wel genoeg te zien van Juultje haar mooie ‘vriendinnen’. Juultje vindt dat niet zo erg. Ze vindt het wel fijn om haar publiek een beetje te kunnen verleiden. En dat gebeurt zeker met dit prachtige plaatje.

Juultje Tieleman geniet van een heerlijk drankje

Tussendoor moet Juultje natuurlijk ook een beetje ontspannen. Ze kan niet alleen maar bezig zijn met het maken van mooie foto’s. Maar als influencer ben je wel altijd bezig met het zoeken van geschikte content voor op je kanalen. Dus besloot Juultje om een leuk filmpje te maken van hoe ze een drankje aan het drinken is. Dit verliep net even wat anders dan ze had gepland. Op het eerste filmpje zie je dat niet zo, al valt wel op dat het filmpje een beetje abrupt stopt. Maar even later geeft Juultje uitleg waarom dat is. En het is een klein beetje een klunzige reden. Zo zie je maar weer dat ook Juultje Tieleman gewoon een mens is. Ook zij kan wel eens een beetje pech hebben.

Juultje Tieleman afgeleid door eigen eigen prachtige

Met zo’n open jasje ben je natuurlijk wel enorm afleidend. Iedereen zal omkijken om nog even de prachtige blondine te kunnen zien. Ongelukjes zijn dus snel gebeurd. Maar meestal overkomen die dan andere mensen en niet Juultje zelf. De prachtige influencer was blijkbaar zo afgeleid door haar eigen outfit dat ze een heel glas drank vol over haar telefoon giet. Gelukkig doet het apparaatje het nog, maar het is natuurlijk wel een beetje onnozel van Juultje. Zelf kan ze er gelukkig wel om lachen en ze deelt het verhaal daarom ook graag met haar volgers. Na het telefoon dilemma gaat Juultje weer verder met het maken van spannende foto’s in haar jasje. Zo kwam alles uiteindelijk toch nog goed.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!