Foto: Juultje Tieleman bloedt dwars door haar kleding heen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is geen goede dag voor Juultje Tieleman. De blondine is volledig doorgelekt door haar witte kleding heen.

Juultje Tieleman lekt volledig door

Iedereen heeft natuurlijk betere dagen en mindere dagen. Je zou bijna denken dat Juultje Tieleman hier een grote uitzondering op is, omdat ze er altijd tiptop bij loopt. Juultje heeft niks nodig om er goed uit te zien, al helpen mooie kleren natuurlijk wel enorm mee hierin. Gelukkig is Juultje influencer en krijgt ze het ene naar het andere pakketje opgestuurd met complete outfits. Helaas betekent dat voor sommige kledingstukken dat je er ook even aan moet wennen, zoals bij schoenen. Dit heeft Juultje helaas op de harde manier moeten ondervinden. De blondine dacht even leuk haar witte schoenen aan te trekken en aan iedereen te laten zien. Natuurlijk droeg Juultje hierbij haar favoriete hoge witte sokken die ze met veel outfits combineert. Juultje deelt onderstaande video waarin ze vertelt even naar kantoor te zijn gelopen, maar merkte pijn te hebben aan haar voeten. Waarschijnlijk dacht de influencer dat het een klein sneetje zou zijn. Nu viel dit even vies tegen, want de hakken van Juultje zitten helemaal onder het bloed. Het is zo erg dat het zelfs volledig door haar sokken heen is gekomen. De blondine waarschuwt mensen niet te kijken als je niet tegen bloed kan, want het is nogal veel. Hopelijk hebben ze blarenpleisters of slippers op kantoor voor Juultje.

Juultje deelt prachtige selfie zonder make-up

Tegenwoordig zijn er talloze influencers die alles een beetje mooier maken met een filtertje hier en daar. Daarbij zijn veel influencers niet vies van een flinke laag make-up om alles net even perfecter te laten lijken. Soms lijkt iemand zelfs een totaal ander persoon zonder alle make-up. Gelukkig is dit bij Juultje Tieleman absoluut niet het geval, want de blondine is een echte natural beauty. Zo deelt Juultje onderstaande foto waarbij ze schrijft dat ze houdt van make-up loze dagen. Juultje kan het dan ook enorm goed hebben om helemaal niks op haar gezicht te dragen. Het lijkt erop dat Juultje een lekker selfcare dagje heeft in haar trainingspak.

Juultje Tieleman zonder make-up

Lees ook: Foto: Juultje Tieleman geeft interessant inkijkje vanuit bad

Juultje Tieleman is keihard aan het trainen

Voor Juultje Tieleman is het natuurlijk enorm belangrijk om goed voor zichzelf te zorgen. De blondine verdient haar geld nou eenmaal met haar foto’s en uiterlijk dus ze moet er op haar best uitzien. Uiteraard is het ook belangrijk dat Juultje lekker in haar vel zit, want anders is dat ook terug te zien op de foto’s. Om haar lichaam en mentale gezondheid te onderhouden sport Juultje lekker veel. Het resultaat van Juultje haar sportsessies mag er zeker wezen. Dit is natuurlijk te zien op alle spannende foto’s die de blondine deelt op haar Instagram. Op onderstaande video is te zien dat Juultje net aankomt of weggaat bij haar sportschool. De sportschool Saint and Stairs is heel populair onder BN’ers dus het is geen wonder dat ook Juultje daar te vinden is. Helaas is Juultje niet zo blij met het regenachtige weer in ons land, want ze poseert natuurlijk liever in haar badpak.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marlijn Weerdenburg hijgt na snelle sessie met man op woonkamervloer

De Nederlandse actrice Marlijn doet tijdens snelle sessie planken samen met haar man een bewonderenswaardig trucje! 

Foto: Danique Hosmar geniet van de zon in minirokje

De knappe influencer Danique Hosmar geniet volop in minirokje van zonnige vakantie in Spanje. Ze laat volgers lekker meegenieten!

Foto: Suzanne Schulting gaat diep door haar knieën in krappe outfit

Shorttrackster Suzanne Schulting is erg fit. Dat niet alleen, ze is ook ontzettend lenig. Soms vergeet ze alleen dat ze niet haar schaatspak aan heeft. Als ze buigt in een jurkje is er veel meer te zien!