Home Nieuws Foto: Juultje Tieleman deelt duizelingwekkend uitzicht op haar eigen lijf

Foto: Juultje Tieleman deelt duizelingwekkend uitzicht op haar eigen lijf

Juultje Tieleman heeft een verzameling prachtige foto’s van haar op haar social media staan. Daar voegt ze deze aan toe. 

Knappe influencer weet met geweldig lijf te verleiden

Juultje Tieleman heeft het weer voor elkaar. Ze heeft een foto weten te maken die zo verleidelijk is, dat al haar mannelijke fans helemaal op hol slaan. Dat is een talent van de influencer dat haar uniek maakt. Ze weet altijd exact wat ze moet laten zien om ervoor te zorgen dat haar volgers helemaal doorslaan. En ook nu is het dus weer raak. Op de foto die Juultje in haar story deelt heeft ze een perfect uitzicht gedeeld, namelijk een uitzicht op haar eigen . Alleen gaat je hoofd er wel een beetje van duizelen, want het lijkt net alsof de afbeelding op zijn kop staat. Dat komt omdat Juultje omlaag heeft geschoten met haar camera. Natuurlijk is dat niet zo erg, want het uitzicht wat je te zien krijgt is echt weergaloos.

Lees ook: Foto: Juultje Tieleman heeft even geen zin om kleding te dragen

Juultje geeft veel prijs van fantastisch

Zoals je op de foto kan zien geeft Juultje veel prijs van haar fantastische . Haar vrouwelijke vormen komen goed uit de verf op het erg verleidelijke plaatje. Van haar goed gevulde topje tot haar beweeglijke heupen, het hele van Juultje is goed vertegenwoordigd in dit plaatje. De enige uitzondering is natuurlijk het knappe gezicht van de influencer, maar met alle selfies die Juultje online zet, heb je geen tekort aan verleidelijke foto’s van dat deel van haar . De knappe blondine weet met slechts één foto al haar mannelijke volgers helemaal te betoveren. Na het zien van dit uitzicht zijn ze allemaal de weg kwijt en moeten ze eventjes bijkomen, voor het geval Juultje nog meer ludieke foto’s online zet.
Juultje Tieleman doet verleidelijk bij de zee

De knappe influencer besluit dat het tijd is voor wat meer verleidelijke foto’s en weet daar exact de locatie voor. Ze gaat met haar camera richting het strand, trekt een van haar meest verleidelijke, zwarte jurkjes aan en gaat tegen de rand van de pier staan. En daar maakt Juultje een wel hele verleidelijke foto van zichzelf. Ze doet hem in twee varianten, eentje in zwart-wit en eentje in kleur. De zwart-wit foto heeft wat chics over zich heen, maar de kleurenfoto laat pas goed in pracht en praal zien hoe mooi Juultje eigenlijk is.

Volgers Juultje Tieleman zeer tevreden met charmante foto’s

De knappe influencer weet met haar foto’s in ieder geval een hoop los te maken bij haar volgers. Die zouden in de rij staan om dit soort foto’s van hun favoriete influencer te mogen zien. En geef de mensen eens ongelijk. Juultje is simpelweg een plaatje. Je kan niet zomaar doorlopen als je Juultje ziet. Zo’n knappe dame zie je maar weinig, dus dan moet je er ook vaak van genieten.

Mobiele versie afsluiten