Foto: Juultje Tieleman geeft interessant inkijkje vanuit bad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juultje Tieleman is niet bang om op Instagram haar lichaam te laten zien. Dat bewees ze maar weer met deze foto vanuit bad. De blondine nam haar volgers mee op avontuur met meerdere foto’s…

Juultje Tieleman heeft meteen spijt van badfoto’s

Op Instagram deelde Juultje Tieleman in haar story een foto’s van hoe ze in bad zat. Ze nam een bad omdat ze het koud had. Het was ook een koude natte dag, begrijpelijk dat ze een bad dan fijn vindt. Wat iets minder begrijpelijk is, is dat ze vervolgens er een soort spijt van krijgt. Ze geeft aan dat ze na een half uurtje in bad liggen zichzelf afvraagt wat ze nu eigenlijk aan het doen is. Misschien is dat een teken van stress, dat ze niet even een uurtje voor zichzelf kan nemen om niks te doen. De foto’s waren in ieder geval nog soort van werk. Want op Instagram deden ze het uiteindelijk toch enorm goed! Dat is altijd fijn voor een Instagram-model als Juultje.

Juultje Tieleman heeft het ijskoud in bad

Het is opvallend dat Juultje klaagt over het koud hebben. Op de Instagram van de dame zijn namelijk veel foto’s te vinden van de dame in te weinig kleding voor het weer. Zo staat ze meermaals in lingerie in de sneeuw, of in korte jurkjes in de nacht. Bij dat soort Instagram posts krijgt ze wel veel commentaar van volgers. Zo zeggen mensen “koud he”, “Het is winter hè, just saying” en “En dat moet uiteraard in een piepklein onderbroekje… alles voor de likes”. Veel mensen vinden dat ze te veel om aandacht vraagt. Echter zijn er ook heel veel mensen die de foto’s van Juultje wel kunnen waarderen. Veel mensen hebben het over hoe mooi ze is en hoe leuk haar foto’s eruit zien. Toch roept het bij veel mensen wel hun grappigste kant op, zo komen er veel grappen voorbij over dat haar voeten warm blijven. Dit omdat ze altijd wel schoenen aan heeft bij haar posts in onderkleding. Ook plaatste Juultje een keer een foto waarop ze een kapotte trui aan had met allemaal sliertjes, toen reageerde een vrouw: “Ik heb een naaimachine, zal ik even van je stukken stof op je bovenlichaam weer 1 trui maken? “. Dat vonden veel mensen ook erg grappig.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

Juultje Tieleman op reis door Noorwegen

Juultje plaatste veel foto’s van haar reis naar Noorwegen, waar ze veel in de sneeuw heeft gespeeld. Daarnaast zijn ook foto’s te zien van de dame op een boot. Hier stond ze in een jurkje met een zomers zonnetje op de achtergrond. Een hele andere locatie dus. Daarnaast zijn er nog andere sneeuwfoto’s bij Juultje te vinden, namelijk de foto’s van haar ski reis. Ze was te vinden op de pistes in Oostenrijk. De dame is in de drie maanden die 2023 telt, dus al minimaal drie keer op vakantie geweest. Daarbij maakt ze natuurlijk heel veel foto’s, dus aan het aantal foto’s die ze post, is het niet duidelijk hoe lang ze weg is geweest.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag! 

Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

De 23-jarige Joy Beune is op welverdiende vakantie in Parijs. Ze verleidt haar volgers met een hele reeks aan onweerstaanbare kiekjes! 

Foto: Juultje Tieleman poseert aan zee in weinig verhullend jurkje

Juultje Tieleman is uitgebreid aan het poseren aan zee. De blondine draagt een weinig verhullend jurkje terwijl ze alles van zichzelf laat zien...