Foto: Topfitte Jutta Leerdam trekt bijna alles uit in haar slaapkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Normaal heeft Jutta Leerdam altijd haar strakke schaatspakje aan, maar in de slaapkamer gaat ook die gewoon uit. 

Jutta Leerdam trotseert koude dagen met bizar weinig kleding

De verleidelijke schaatsster brengt zoveel tijd op het ijs door dat ze inmiddels immuun geraakt is voor de kou. Dat kan haast niet anders als je ziet hoe weinig kleding Jutta Leerdam besluit aan te trekken voor haar laatste spannende kiekje. In de korte en strakke outfit krijg je goed zicht op het lichaam van Jutta en wat een prachtlichaam is het ook. Je kan duidelijk zien dat al die jaren trainen zich dubbel en dwars hebben terugbetaald. Jutta mag oprecht de knapste schaatsster van Nederland genoemd worden. Deze dame verleidt zonder daar ook maar enigszins haar best voor te hoeven doen.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam poseert innig met bloedmooie zusjes

Het strakke broekje van Jutta Leerdam

Jutta Leerdam is momenteel aan het strijden om alle prijzen in ontvangst te nemen op het ijs. Maar tussendoor maakt ze ook nog even tijd om een leuke en vooral erg verleidelijke foto van zichzelf te maken. En dat wordt van alle kanten enorm gewaardeerd. Wat vooral opvalt aan de foto is Jutta haar ontzettend strakke sportbroekje. Het gele gevaarte verhult niet heel veel van Jutta haar lichaam, maar trekt wel gelijk de aandacht naar haar strakke en afgetrainde buik en haar prachtige benen. Jutta is een enorme verleidster met haar beeldschone lijf en er zijn veel mannen die in hetzelfde rommelige bed als Jutta zouden willen slapen. Hoewel dat er niet inzit, deelt Jutta wel dit spannende plaatje vanuit haar slaapkamer, zodat je toch een beetje bij haar kan zijn.

Jutta Leerdam bereidt zich voor op heftige competitie

De knappe schaatsster is momenteel natuurlijk hard aan het strijden om alle prijzen in de wacht te slepen. En elke ochtend begint dat met eerst even zelfverzekerd in de spiegel kijken en jezelf toespreken. Jutta heeft ook van dat momentje maar even een foto gemaakt. Ze heeft haar schaatspakje nog niet aan, maar heeft wel haar sportshirtje aangetrokken. Ook in deze casual kleding ziet Jutta er prachtig uit. Of ze nu alle prijzen in de wacht sleept of niet, de prijs voor de meest aantrekkelijke en verleidelijke schaatsster op het ijs heeft ze in ieder geval al binnen. Haar trademark donkere ogen zorgen ervoor dat Jutta op elke foto een extreem intieme blik krijgt, waar ze haar volgers helemaal mee inpalmt.

Maar ook in schaatspakje is Jutta Leerdam absoluut een winnaar

Na al die foto’s zonder haar strakke schaatspakje zou je bijna denken dat je Jutta in haar vertrouwde gele outfit saai gaat vinden. Maar gelukkig is niets minder waar. Het strakke schaatspakje is iconisch voor een reden. Jutta ziet er zoals gewoonlijk prachtig uit in haar wedstrijdtenue. En als je er al uit ziet als een winnaar, dan is het niet meer zo moeilijk om daadwerkelijk de prijzen in de wacht te slepen. Daarom doet Jutta het momenteel ook zo belachelijk goed. Ze is niet alleen de knapste, maar ook de beste schaatsster van ons kleine landje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!