Foto: Jutta Leerdam trekt haar sportbroekje gevaarlijk hoog op

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als je Jutta Leerdam haar broekje zó hoogt optrekt in de sportschool, weet je dat het menens is! De blondine gaat diep tijdens haar trainingskamp in Italië, en dat is op deze foto goed te zien!

Jutta Leerdam haar sportbroekje kan niet hoger

Jutta Leerdam is weeer in volle gang bezig met de voorbereidingen op het nieuwe schaatsseizoen. Zo deelt ze vaak foto’s en videos van haar trainingen op en buiten het ijs. Dit keer was Jutta op trainingskamp in Italië en was ze haar krachttraining aan het doen. Aan Jutta haar gezicht te zien, was het een training waar ze zichzelf goed voor moest focussen. Iets anders dat opviel aan de foto was dat Jutta haar zwarte sportbroekje wel heel hoog opgetrokken heeft zitten. Om de outfit af te maken heeft Jutta een fel geel topje aangetrokken. Door deze strakke outfit is de goede shape van Jutta goed te zien. Lekker bezig! Onder de foto zet Jutta dan ook de tekst: Dedicated. Dat Jutta dat is, is aan deze twee foto’s in de korte fotoreeks wel te zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

In de reacties zijn Jutta haar volgers dan ook alleen maar heel supportive. Jutta haar volgers hebben veel respect voor de manier waarop zij zich bezig houd met haar sport en hoeveel zij over heeft voor haar sport. De meest gebruikte emoji in haar reacties is dan ook, “🔥” en “❤️”. Na dat de volgers van Jutta eerder zeer kritisch waren op de blondine zijn ze nu heel blij voor haar. Dat is een mooie ontwikkeling om te zien onder de instapost. Keep up the good work Jutta!

Jutta Leerdam deelt ontbijt in strak wit jurkje

Naast het vele sporten houdt Jutta ook veel van lekker eten. Deze twee dingen combineert ze dan ook graag in de voorbereiding op het nieuwe wedstrijdseizoen. Ze deelt op haar rustdag haar favoriete ontbijt met haar volgers. Niet verrassend is dat dit ontbijtje van een samenwerkingspartner van Jutta is. Haar favoriete ontbijtje zijn namelijk American protein pancakes. Op haar post heeft ze deze afgetopt met wat aardbeien om de vitamientjes binnen te krijgen. Bij het ontbijtje heeft Jutta zichzelf al goed aangekleed en heeft ze gekozen voor een mooi zomers jurkje. Dit jurkje laat andermaal het goede figuur van de blondine zien. Jutta laat met deze post wel zien dat het vele sporten goed in combinatie gaat met lekker eten. Lekker!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam valt bijna van sup board

Na veel samen in Amerika te zijn geweest, was Jake Paul laatst in Nederland samen met Jutta. Dit liet Jutta zien in korte foto en video compilatie op haar instagram. In deze tijd brachten de twee veel tijd samen met Jutta haar familie door. Daarnaast had Jutta besloten om te gaan suppen. Dit ging aan het eind alleen wel bijna mis. Bij de terug aankomst aan de kant verloor Jutta kort haar evenwicht en viel ze bijna van de plank af. Gelukkig was Jake er om ervoor te zorgen dat ze niet in het water viel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting wordt vastgelegd met vriend tijdens nachtelijke uurtjes

Suzanne Schulting is gefotografeerd samen met haar vriend, terwijl ze in de natuur nachtelijke avonturen aan het beleven zijn.

Kelly Piquet heeft zakgeld kampioenschap Max Verstappen al uitgegeven: “Louis Vuitton day!”

Kelly Piquet weet als geen ander dat de overwinning van het F1 kampioenschap er voor  Max Verstappen dik in zit. Daarom besluit de brunette alvast haar aandeel te spenderen aan wel hele luxe benodigdheden. 

Chelsey Weimar (Expeditie Robinson) laat wel héél erg veel van zichzelf zien op deze foto’s

Chelsey Weimar kent geen schaamte meer na haar deelname aan Expeditie Robinson, en plaatst haar meest pikante foto's.