Foto: Jutta Leerdam puilt aan onderkant uit haar topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe schaatsster Jutta Leerdam verwent volgers gigantisch met foto van haar vakantie. Ze draagt een super strak topje waar haar trofeeën uit dreigen te vallen. 

Jutta leerdam in super strak topje

Het schaatsseizoen zit er op voor de super knappe Jutta Leerdam. Dit viert de jongedame met een heerlijke zonnige vakantie in Tulum, Mexico. Haar harde werk mag zeker even beloond worden. Ze beloont niet alleen haarzelf, maar ook haar volgers. Jutta staat op een prachtig strand met kraakhelder zeewater op de achtergrond. Ze heeft haar schaatspak helemaal onderaan haar stapel kleding gelegd, want die zal Jutta voorlopig niet meer nodig hebben. Normaal zien we haar voornamelijk alleen maar in dat schaatspakje op Instagram. Daarvoor in de plaats heeft ze haar aangetrokken. Het is ongelooflijk hoe beeldig Jutta eruit ziet hieronder op de foto. Mocht haar carrière als schaatser geen succes meer worden, waar we natuurlijk niet vanuit gaan, dan kan de beeldige vrouw nog altijd als model aan de slag. Heel opvallend is dat het lijkt alsof ze uit haar is gegroeid. Of in Mexico draait de wasmachine alleen maar op tropische temperaturen waardoor haar topje immens is gekrompen. Haar trofeeën puilen in ieder geval helemaal uit aan de onderkant.

Heerlijk vlot dansje van Jutta Leerdam

Jutta Leerdam gaat even helemaal los op het podium. Ze draagt een flinterdun lichtgroen pakje. Dat bestaat uit een weide broek, die alleen strak bij haar taille zit. Hierdoor zie je haar rondingen bijzonder goed, maar dat valt ook niet te missen als Jutta Leerdam heet. Het tweede deel bestaat wederom uit een heel strak topje. Ook hier moest ze weer even oppassen. Want tegen het einde van haar dansje aan, moest ze haar topje even goed herpositioneren. Dit zou anders de nodige gevolgen hebben. Gelukkig was Jutta er op tijd bij, maar je zou denken dat het een keer fout zou moeten gaan? Wie weet ooit een keer! De meid waarmee ze samen op het podium een dansje doet, vindt het maar moeilijk om van Jutta’s rondingen af te blijven. Dus ze waagt gewoon een kans, én klapt lekker met haar platte hand om die grote rondingen van Jutta. De schaatser heeft er helemaal geen problemen mee, en moet enorm hard lachen.

Hoe spendeert Jutta haar vrije avonden?

In een TikTok filmpje laat Jutta Leerdam zien hoe ze het liefst haar vrije avonden invuld. Als ze weer terug is van een zware training, vindt Jutta het zalig om een heerlijke maaltijd in elkaar te flansen voor het avondeten. Tijdens dat ze aan het koken is belt ze graag met vrienden en vriendinnen om lekker over van alles en nog te kletsen. Als ze dat gedaan heeft dan is het écht me-time voor de blondine. Jutta neemt dan heerlijke warme douche of een bad. Als ze dat heeft gedaan, dan is het tijd om lekker lang uit te liggen op de bank met een dekentje en een Netflix-serie aan op telvisie. Haar favoriete serie op dit moment is ”You”. Jutta sluit haar Tik-Tok filmpje op de zéér verleidelijke wijze af zonder topje aan in haar bed.

@juttaleerdam How I like to spend my evenings at home. > Cook a nice dinner, call my friends, Take a warm shower or bath🫧, watch some TV. My favorite serie at the moment is “you”. It feels like I’m in the cinema thanks to @Sony ♬ I Think I Like When It Rains – WILLIS

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!