Foto: Jutta Leerdam wordt verrast door haar beeldschone zusjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam had een erg lange dag, maar die werd gelukkig een stuk beter toen haar zusjes haar spontaan kwamen verrassen. 

De prachtige schaatsster Jutta Leerdam zat er een klein beetje doorheen. Ze had er een hele lange dag opzitten. Ze had eigenlijk geen zin meer en wilde lekker haar bed induiken. Maar toen kreeg ze een leuke verrassing. Haar beeldschone zusjes kwamen spontaan langs. En daar kreeg Jutta natuurlijk een hele berg energie van. Dus in haar enthousiasme deelde Jutta een reeks met video’s van haar prachtige zusjes. En die zijn bijna net zo knap als Jutta zelf. Goede genen zitten blijkbaar in de familie bij Jutta Leerdam.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam blikt terug op meest gelikte schaatspakje ooit

Jutta helemaal blij met haar knappe zusjes

Aan het einde van de dag zat Jutta er wel een klein beetje doorheen. Ze had de hele dag getraind en daardoor was ze vermoeider dan ze in eerste instantie had gehoopt. Maar dat mocht de pret niet drukken. Haar ontzettend knappe zusjes kwamen namelijk Jutta even opvrolijken. En dat vond de beeldschone schaatsster natuurlijk alleen maar fijn. Na haar intense sportsessie pakte de zusjes een lekker terrasje. Maar dat kon natuurlijk niet geheel normaal gaan. Jutta haar zusjes zijn namelijk net zo spontaan en druk als hun zus. En dat levert natuurlijk de meest leuke video’s op.

Jutta is erg dol op haar lieve zusjes

Zoals je kan zien op de video kunnen Jutta en haar zussen het goed met elkaar vinden. Ze lachen wat af. Ze hebben een beetje dezelfde humor, dus dat sluit wel mooi aan bij elkaar. Jutta en haar zussen lijken trouwens ook wel erg op elkaar. De genen in de familie Leerdam zijn duidelijk beter dan in de rest van Nederland. Jutta en haar zussen vormen samen misschien wel de knapste familie van Nederland. Het is een wonder dat er maar één telg uit het Leerdam nest zo beroemd is geworden.

Jutta maakt haar zus een beetje belachelijk

Jutta maakt haar zus Merel op deze video een klein beetje belachelijk. En dat ook zonder dat ze het doorheeft. Merel staat namelijk pal voor een snackbar. En Jutta kan het niet laten om dat eventjes te bestempelen als de natuurlijke habitat van merel. Merel heeft het gelukkig niet zo door. Van je familie moet je het dan maar hebben. Gelukkig zien de zussen Leerdam eruit alsof ze wel tegen een stootje kunnen, zeker als het van elkaar komt. Dus er is weinig aan de hand.

Jutta stiekem de mooiste zus van de Leerdam-familie

Misschien is er wel een hele goede reden dat alleen Jutta is doorgebroken van de zusjes. Stiekem is ze namelijk de knapste van haar familie. Dat is ook niet zo heel gek. Hoewel alle zusjes Leerdam erg knap en verleidelijk zijn, is er maar één zo ongelooflijk onweerstaanbaar als Jutta. Van haar ondeugende lachje tot haar blik, Jutta heeft het allemaal. En met al haar sterke kanten laat ze alle competitie ver achter zich, zelfs haar eigen zussen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!