Foto: Jutta Leerdam laat zich van alle kanten zien in strak fietsbroekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam heeft maar weer een keer haar strakke fietsbroekje aangetrokken en dat ziet er toch echt wel heel erg goed uit.

Knappe wielrenster Jutta Leerdam maakt indruk met strak broekje

Ze heeft de laatste tijd vooral veel vrije tijd gehad, maar nu is Jutta Leerdam weer helemaal klaar om zich weer te focussen op haar carrière. En dat begint natuurlijk bij het aantrekken van haar aantrekkelijke pakje. Jutta ziet er in het geel natuurlijk belachelijk goed uit. Ze deelt het filmpje met haar volgers op Instagram, zodat zij ook kunnen laten weten hoe aantrekkelijk Jutta er bij loopt in het strakke pakje. Vooral haar heerlijk strakke fietsbroekje doet het goed onder haar volgers.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam laat vriend Jake Paul kwijlen in extreem strak pakje

Jutta Leerdam draait een rondje voor haar fans

De knappe schaatsster doet natuurlijk veel aan fietsen ter voorbereiding op haar wedstrijden. Dan kan ze namelijk ook goed haar benen trainen en in vorm houden. De prachtige blondine heeft daar natuurlijk wel een mooi pakje voor nodig en daarom heeft ze ook haar erg strakke fietspakje tot haar beschikking. Jutta draai op de video even een rondje voor haar fans, zodat zij haar vanuit alle hoeken kunnen bekijken. En dat ziet er natuurlijk ontzettend goed uit. Jutta’s is vele malen mooier dan je voor het zien van deze video misschien had gedacht. Met haar knappe lijf weet Jutta in ieder geval een erg goede indruk te maken op haar volgers. Jutta mag dus vaker rondjes draaien als het aan hen ligt. Misschien dat figuurschaatsen toch meer haar ding is.
Jutta Leerdam laat bovenste deel pakje zakken

De pakjes die schaatssters meestal dragen zijn nogal aan de warme kant en zitten dan ook helemaal tegen hun aangeplakt. Het is dus niet zo gek dat de meeste schaatssters dan ook hun pakje lekker open doen als ze klaar zijn met de wedstrijd. Onder haar pakje draagt Jutta ook nog een zeer verleidelijk topje, dat opeens tevoorschijn komt als ze haar strakke outfit voor een deel uit doet. Natuurlijk ziet de knappe blondine er in dit topje echt mega verleidelijk uit. Jutta weet een groot deel van haar volgers te verleiden met haar spannende pakjes. Dankzij dames als Jutta blijft het schaatsen echt ontzettend interessant om te kijken.
Jutta Leerdam oefent zeer heet parcours

Als de knappe schaatsster niet het ijs op kan, kiest ze ervoor om te oefenen op het asfalt. En vanwege het brandende zonnetje is dat wel een iets warmer parcours om op te trainen dan de ijsbaan. Maar Jutta heeft daar een oplossing voor. Ze draagt gewoon een ontzettend kort broekje tijdens haar training. En dat zorgt ervoor dat de knappe schaatsster meer dan genoeg kan afkoelen, zelfs op het hete asfalt. Haar volgers zijn in ieder geval erg blij met de mooie foto. Jutta ziet er namelijk in dit broekje erg verleidelijk uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!