FOTO: Jutta Leerdam laat nieuw pakje zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam gaat van saai zwart naar lekker kleurrijk! De modebewuste schaatsster heeft een nieuw pakje en daar is ze trots op…

Team Worldstream, de gloednieuwe schaatsploeg van Jutta Leerdam, is héél snel van kleur gewisseld! Jutta en haar ploeggenoten schaatsten de eerste wedstrijden nog in een volledig zwart schaatspak. Voor het nieuwe, hopelijk minder zwarte jaar heeft de blondine gekozen voor een lekker kleurrijke combinatie!

Lees ook: Jutta Leerdam viert verjaardag op heerlijke manier

Jutta Leerdam in oranje pak voor Team Worldstream

Trots kondigt Jutta Leerdam de nieuwe teamkleuren van haar eigen schaatsploeg aan op Instagram. In plaats van in zakelijk zwart vliegen Jutta en haar vriend Koen Verweij nu in vrolijk, vaderlandslievend oranje over de schaatsbaan! Bovendien kondigt de blonde sprintkampioene een nieuwe sponsor aan. Het gaat haar dus niet alleen op sportief, maar ook op zakelijk vlak voor de wind. Die directe financiële injectie werd dus aangegrepen om de ploeg van een fris likje verf te voorzien. Toch komt dit ‘nieuwe’ pak ons bekend voor…

Nieuwe ploeg Jutta Leerdam kopieert pak oude ploeg

Als je naar beneden scrolt in de Instagramfeed van Jutta Leerdam, valt het kwartje snel. De jonge schaatsster heeft in het verleden ook al eens met exact deze kleurcombinatie rondgereden! Haar oude ploeg, Team Reggeborgh (foto onder), was precies zo oranje-blauw als Team Worldstream nu is. Echt ‘nieuw’ is haar nieuwe pakje dus niet. Zou Jutta toch een beetje heimwee hebben?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!