Foto: Jutta Leerdam laat haar ballen flink stuiteren tijdens unieke workout

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jutta Leerdam is in Amerika, waar ze een van de nationale sporten aan het beoefenen is. En dat gaat nogal moeizaam.

Omdat Jutta Leerdam een relatie heeft met de Amerikaanse bokser en YouTuber Jake Paul, brengt ze soms nog wel eens wat tijd door in Amerika. Ook nu is ze weer in het grote land aan de andere kant van de oceaan. maar zelfs daar blijft Jutta een sportieve dame. Ze houdt zich bezig met een van de meest belangrijke sporten van het land, namelijk basketbal. En dat gaat eigenlijk wel goed. Tenminste, het spelletje verloopt een beetje moeizaam voor Jutta, maar het had een heel stuk slechter gekund. Het ziet er qua houding en techniek allemaal een beetje korfbal-achtig uit, maar ze gooit wél raak! Bekijk de video snel hier!

Lees ook: Video: Jutta Leerdam springt rond in riskant topje waar je van onderen in kunt kijken

Jutta Leerdam laat mannen weer enorm smelten met sportief pakje

De schaatsster is natuurlijk niet in haar gewone kleding aan het sporten. Daar heeft ze speciaal een pakje voor aangetrokken. En dat pakje ziet er uiteraard bijzonder uit. De blondine haar vormen komen in de kleding weer goed uit. Als Jutta zich omdraait richting de hoepel waar de bal in gegooid moet worden, kan je flink genieten van haar mooie achterzijde. Die is nog altijd zo rond als je gewend bent. Het is duidelijk dat Jutta haar tripje naar Amerika geen invloed heeft op haar vermogen om haar volgers te vermaken. Dat gaat gewoon door.

Lees ook: Video: Jutta Leerdam laat zich verwennen in privé-hokje tijdens vliegreis

Jutta Leerdam laat nog even wat bal controle zien

In een verrassende move deelt Jutta Leerdam nog een video waar te zien is hoe ze met de basketbal omgaat. En dat ziet er natuurlijk erg leuk uit. Het is misschien een beetje houterig te noemen, maar ze komt aardig uit de voeten. Misschien dat een carrière wissel nog in het verschiet ligt voor de blondine. Al gaat het er in de sport nogal hard aan toe soms, dus misschien ook maar beter van niet. Jutta heeft zich in ieder geval enorm vermaakt op deze manier. Het is weer eens wat anders dan een stel schaatsen onder je voeten binden. Bekijk de video snel hier!

Schaatsen blijft toch wel de passie van Jutta Leerdam

Hoewel andere sporten heel erg leuk zijn om af en toe even te doen als training of ter omspanning, is schaatsen toch wel de sport waar Jutta Leerdam nog altijd verliefd op is. Het moet dus gek lopen als ze daar op korte termijn afscheid van zal nemen. De blondine weet altijd het beste van zichzelf te geven op het ijs en haar volgers vinden dat natuurlijk prachtig om te zien. Daarbij is het moeilijk voor te stellen dat Jutta ooit afscheid zal nemen van dat strakke schaatspakje. Daar hopen haar volgers in ieder geval niet op, want die vinden dat pakje natuurlijk ontzettend leuk om te zien, met al Jutta haar mooie vormen in beeld.

Meer zien van Jutta doe je op Instagram

Wil je nou meer zien van Jutta Leerdam, dan moet je even naar haar Instagram gaan. Daar heeft de blondine nog veel meer mooie plaatjes staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...