Foto: Jutta Leerdam knalt uit haar jurkje dankzij enorme achterbumper

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke schaatsster Jutta Leerdam heeft een bijzonder strak jurkje aangetrokken waar je werkelijk alle contouren van haar lichaam in ziet. 

In haar nieuwe jurkje weet Jutta Leerdam iedereen te verleiden

De prachtige schaatsster is deze week op bezoek bij vriendje Jake Paul in Amerika. En daar  moet ze zich natuurlijk wel een beetje kleden zoals de vrouwen dat daar doen. En in het Amerikaanse Texas dragen de vrouwen blijkbaar veel strakke jurkjes. Jutta Leerdam doet natuurlijk gewoon vrolijk mee aan deze trend. Gelukkig maar, want het jurkje dat de knappe blondine draagt is bijzonder mooi gevormd. Het laat namelijk de prachtige vormen van Jutta wel heel erg goed zien. In het bijzonder is haar achterbumper wel erg prachtig in beeld gebracht. De jurk doet absoluut wonderen voor het knappe lichaam van de blonde schaatsster.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam keihard aangepakt na avontuurtje in vliegtuig met Jake Paul

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam is bijzondere cowgirl op spannende foto

De aantrekkelijke blondine draait erg goed mee in het Amerikaanse leventje van vriendje Jake Paul. De boxer en YouTuber heeft besloten om er deze week, als een echte Texan, bij te lopen als een cowboy. Hij heeft zijn grote zwarte hoed ook al opgezet. Naast hem is Jutta wel een heel erg knappe cowgirl Met haar spannende outfit weet de knappe blondine al haar fans ook nog even zeer blij te maken. Die mogen namelijk meegenieten van de spannende vormen van het lichaam van deze aantrekkelijke dame. En daar zeg je natuurlijk geen nee tegen. In haar spannende jurk is cowgirl Jutta helemaal klaar om haar fans een beetje verleidelijk toe te lachen. Eerlijk is eerlijk, deze outfit doet Jutta echt wonderen.

Lees ook: Video: Jutta Leerdam onthult eindelijk haar verbazingwekkende lengte

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam vliegt in de armen van Jake Paul in super klein topje

Natuurlijk kon Jutta Leerdam nog verleidelijkere pakjes dragen. De truc was blijkbaar om nog smaller te gaan. Want de indrukwekkende voorgevel van Jutta Leerdam knalt in dit witte topje echt bijna naar buiten. Maar dat maakt niet uit, want Jutta moest een outfit hebben die Jake Paul even wat extra inspiratie gaf. En dat lijkt wel te zijn gelukt aan zijn gewonnen gevecht te zien. Jutta springt haar lieve vriendje natuurlijk gelijk in de armen. En Jake is daar ontzettend blij mee. Dat is ook niet zo raar, want een van de mooiste blondines op deze aardbol springt hem in de armen. Dan kan je alleen maar blij zijn. Jutta laat daarna gelijk even zien hoeveel ze van de boxer houdt. Het stelletje lijkt het nog ontzettend goed met elkaar te hebben. Slecht nieuws voor de mannen van deze wereld, maar goed nieuws dus voor Jutta leerdam. Voorlopig gaan zij en Jake Paul dus erg sterk. Zolang ze dit soort pakjes blijft dragen is dat natuurlijk niet zo vervelend voor haar fans.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.