Foto: Jutta Leerdam hijgt het uit na zware inspanning

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige schaatsster Jutta Leerdam moet na haar zware oefeningen even flink uithijgen. En dat staat op video. 

Knappe Jutta Leerdam gaat altijd tot het uiterste in haar trainingen. Geen wonder dat ze dan aan het einde helemaal kapot is. Dan moet zelfs Jutta even bijkomen. En van dat bijzondere moment is een filmpje gemaakt. Jutta lijkt altijd een persoon die nergens door van slag geraakt kan worden. Het is dus best bijzonder om haar op deze manier te zien. Je zou niet zo snel verwachten dat ook Jutta helemaal kapot is na een zware training. Het blijkt maar weer dat zelfs de grootste sporters op deze aarde ook gewoon maar mensen zijn.

Lees ook: Foto: Afgepeigerde Jutta Leerdam toont bezweet in het bos

Jutta doet aan buiten trainen op sportieve video

De laatste tijd ruilt Jutta de sportschool veel in voor trainen in de open lucht. Dat is ook niet zo gek, want met zulk lekker weer is het gewoon zonde om binnen te blijven. Dan moet je gewoonweg wel naar buiten toe. Jutta houdt ervan om in de openlucht te sporten. Ze voelt zich buiten veel vrijer. Daarbij doet het zonnetje ook wonderen voor haar humeur, zo heeft ze het idee dat ze haar training veel langer vol houdt. Daarbij is het veel makkelijker om mooie foto’s en filmpjes te maken van haar sport avonturen met een beetje mooi zonlicht erbij.

Jutta is zelfs als ze bijkomt van sporten nog fotogeniek

Zelfs wanneer de knappe blondine bij moet komen van haar training en uit zit te hijgen op straat, weet ze het voor elkaar te krijgen om er fotogeniek bij te zitten. Want zelfs in dit moment is de video van Jutta een waar ze prachtig op staat. Jutta weet op elk moment goed over te komen op camera. Of ze nu uitgaat met vrienden, net het ijs op stapt of een zware training achter de rug heeft, Jutta zorgt er altijd voor dat ze er goed uit ziet.
Het resultaat van sportende Jutta is vrij duidelijk

Al dat trainen heeft er toe geleid dat Jutta aan de top staat van de Nederlandse schaatswereld. Het heeft er ook nog eens voor gezorgd dat Jutta er bijzonder goed uit ziet. Dankzij al dat sporten heeft Jutta een indrukwekkend gekregen, waarmee ze er altijd zeer goed uit ziet op de vele foto’s en filmpjes die de knappe sporter van zichzelf maakt. Met die foto’s en filmpjes maakt ze haar volgers elke dag een beetje gelukkig, dus is het natuurlijk belangrijk dat ze daar op haar allerbest op staat. Jutta heeft door de jaren heen zoveel getraind dat haar inmiddels een tempel is geworden. En net als bij een echte tempel zijn er genoeg mensen die ook het van Jutta aanbidden. Dat mag ook wel na al die inspanning. Zo heeft Jutta in ieder geval het gevoel dat ze het ergens voor heeft gedaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kim Feenstra buigt diep voorover in uitpuilend setje (foto’s!)

Model Kim Feenstra buigt enorm ver naar voren terwijl ze een klein zwemtopje draagt met bijpassend broekje. Daardoor kan je haar troeven fantastisch bekijken!

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak