Foto: Jutta Leerdam geniet van de zon in oogverblindend pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam is een van de mooiste sporters van het land. Maar ze ziet er nog beter uit zonder haar strakke schaatspakje. 

De prachtige schaatsster Jutta Leerdam is een van de meest knappe dames van het land. Dat komt absoluut door al de mooie pakjes die ze draagt. Over het algemeen draagt Jutta vooral haar strakke schaatspakje, maar ook zonder haar schaatspakje weet Jutta zich bijzonder goed te presenteren. Bijvoorbeeld in een oogverblindend en nogal onthullend pakje. Jutta plaatste beelden van dit leuke en verleidelijke pakje op haar Instagram. En de hoofden van haar volgers sloegen gelijk op hol. Dat is ook niet zo gek, want Jutta ziet er werkelijk waar beeldschoon uit in haar nieuwe outfit.

Lees ook: Video: Lenige Jutta Leerdam deelt kletsnatte video uit privé collectie
Jutta ziet er oogverblindend uit in strak pakje

In haar nieuwe pakje ziet Jutta er echt oogverblindend uit. Daarom heeft de prachtige blondine ook een zonnebril op. Zonder zou ze niks kunnen zien, aangezien ze zo erg straalt in dit pakje. Maar haar volgers delen die mening ook. Er zijn gelukkig nog geen berichten binnen gekomen van mensen die blind zijn geworden van Jutta haar foto, maar dat had niemand verbaasd als het wel zo was. Jutta zet met haar heerlijke foto weer een record van knappe outfits. Kijk dus goed vrouwen van Nederland, zo weet je pas echt te verleiden!

Jutta was niet alleen aan het poseren

Maar zo’n mooie outfit, die moet je natuurlijk niet voor jezelf houden. Daarom had Jutta ook gezelschap uitgenodigd om samen met haar te genieten van deze prachtige onthullende kledingkeuze. Jutta laat meer van zichzelf zien dan ooit tevoren. Natuurlijk heeft ze wel haar karakteristieke zwarte oogschaduw op, dat hoort nu eenmaal bij de officiële look van Jutta. Zonder zou de blondine niet over straat durven. Maar met haar oogschaduw en haar verleidelijke kleding durft Jutta alles aan. Haar zwoele blik lijkt dan ook te zegge: “Ik kan alles aan, kom maar op!”

Jutta trekt haar eigen hitteplan

Met al die warme temperaturen, trekt Jutta maar haar eigen hitteplan. Ze gaat namelijk met haar vriendinnen lekker het water op. En dat is toch een partij verkoelend. Met haar beentjes in het water geniet Jutta heerlijk van de aangename temperaturen van het water. Het uitje wordt natuurlijk compleet gemaakt met een glaasje wijn, wat er bij de dames ook wel goed in gaat.

Jutta geniet op een dobberend bootje

Met al haar vrienden op de boot geniet Jutta nog even van de laatste warme zonnestralen. En dat doet de prachtige schaatsster erg goed. Ze is weer helemaal ontspannen voor wanneer haar trainingen beginnen. Helemaal opgeladen kan Jutta nu weer aan de tweede helft van het seizoen beginnen. En dat bestaat natuurlijk voornamelijk uit trainen. Dus verwacht Jutta binnenkort weer in haar schaatspakje te zien. Daar ziet Jutta er natuurlijk ook gewoon het beste in uit. Zonder voelt het toch een beetje onwennig, hoe verleidelijk het pakje ook is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!