Foto: Jutta Leerdam geniet met open jasje van Tour de France

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam was op bezoek bij de Tour de France en daar deed ze iets wat wielrenners al jaren doen voor verkoeling. Ze deed even haar jasje open. 

Je ziet dat wielrenners vaak hun shirtje openritsen voor extra verkoeling. Tijdens haar bezoekje aan de Tour de France deed Jutta Leerdam dit ook. Uit solidariteit had ze haar jasje lekker ver open gezet. Maar ze keek de Tour natuurlijk niet zomaar langs de weg. Ze had speciaal vervoer geregeld om de Tour de France te kunnen volgen. Jutta ging namelijk een helikopter in. En dat vond de prachtige blondine natuurlijk een hele ervaring. Was het dan niet een beetje koud zo in de lucht met haar jasje zo open? Blijkbaar niet. Jutta vond het blijkbaar best wel fijn. Ventilatie had ze in ieder geval genoeg in die helikopter!

Jutta Leerdam mag de Tour de France bekijken vanaf bijzondere locatie

Vanuit een helikopter mag Jutta dus genieten van de Tour de France. En dat privilege is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd. Maar Jutta mocht dat gelukkig wel. Ze is momenteel ook even er tussenuit in Parijs met haar vriend, dus dan is een dagje de Tour volgen natuurlijk helemaal niet gek. Jutta is zelf best fan van de Tour de France. Dat is ook logisch, aangezien ze zelf best vaak op een fiets zit. Voor wielrenners is fietsen namelijk een uitstekende vorm van trainen. Jutta weet dus een klein beetje hoe het is voor de deelnemers aan de Tour de France en ziet graag hoe ze het ervan af brengen.

Jutta tuit even haar lipjes voor het opstijgen

Net voor het opstijgen in de helikopter moet Jutta natuurlijk nog wel even een mooie video van zichzelf maken. En daar tuit ze even goed haar lipjes. Het lijkt erop dat Jutta het wel een klein beetje spannend vindt, maar wel leuk. Misschien dat de spanning er op dat moment nog wel in zat, maar bij het kijken van de wedstrijd compleet verdwenen was. Er zijn maar weinig mensen die op deze manier de Tour de France hebben gevolgd. Jutta heeft dus iets zee bijzonders meegemaakt. Haar jasje houdt ze wel nog een beetje open, al lijkt het in de helikopter allemaal iets braver dan buiten met de wind.

Jutta maakt lange wandeling door Parijs

Behalve de tour is Jutta nog meer leuke dingen aan het doen in Frankrijk. Ze is voornamelijk een flink stuk aan het rondlopen. En daar geniet ze best van. Alle mooie plekjes in Parijs zijn inmiddels geen geheim meer voor Jutta. Ze heeft best wel veel gezien op haar relatief korte vakantie. En terwijl ze daar is moet ze natuurlijk ook genoeg foto’s maken. Hoe weten haar volgers anders wat ze allemaal gedaan heeft. En Jutta neemt dat foto’s nemen wel erg serieus. Zo heeft ze een hele collectie op Instagram gezet. Vooral de foto’s van Jutta in haar groene topje zijn zeker de moeite waard. Het zomerse kledingstuk staat Jutta namelijk bijzonder goed.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ashley Zaat maakt VI-kijker wild met stiekem kiekje achter de schermen

De barvrouw van Vandaag Inside deelt een zeer uitdagend kiekje zichzelf achter de schermen! Dit wil je zien... 

Video: Explosieve Rico Verhoeven trapt stuntman bijna doormidden

Tijdens de opnames voor de film Black Lotus gaat het helemaal mis... Rico Verhoeven trapt stuntman zó hard dat hij nauwelijks meer kan opstaan!

Foto: Voorovergebogen Chatilla van Grinsven laat prachtige puppies zien

Chatilla van Grinsven laat al haar volgers op Instagram smelten. De basketbalster buigt diep voorover en laat haar prachtige puppies zien!