Foto: Jutta Leerdam duikt vliegtuigtoilet in met zoemend apparaatje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam is onderweg naar haar lieve vriendje Jake Paul, die ze al even niet gezien heeft. Maar dan gebeurt er wat spannends. 

Prachtige blondine Jutta Leerdam betrapt met elektrisch apparaatje

De aantrekkelijke schaatsster gaat natuurlijk wel in stijl op weg naar haar vriendje in Amerika. En dus neemt Jutta het privé vliegtuig om even in alle stijl naar het land aan de andere kant van de oceaan te vliegen. In het vliegtuig verveelt Jutta zich gelukkig geen moment. Ze heeft namelijk een vriendin meegenomen om zo tenminste een beetje plezier te hebben tijdens de vlucht. Dan duikt Jutta eventjes het toilet in. En daar komen vervolgens ontzettend zoemende geluiden uit. Wat is Jutta daar toch allemaal aan het doen?

Lees ook: Video: Jutta Leerdam glijdt over de vloer in strak sportbroekje

Jutta Leerdam stopt trillend stokje in haar mond

De aantrekkelijke blondine is na een tijdje op de schaats weer toe aan een hereniging met haar vriend Jake Paul. Maar ze moet zich natuurlijk wel op haar allerbest presenteren aan hem. Ze hebben elkaar al even niet gezien, dus dan is het wel fijn om even een beetje je best te doen. Jutta vliegt naar Texas, en onderweg gebruikt ze het vliegtuigtoilet om haar tanden te poetsen. Het hele toilet kan de zoemende geluiden van Jutta haar elektrische staaf horen. Ze krijgt dan ook een aantal bijzondere blikken wanneer ze het toilet uit komt. Gelukkig kan Jutta het allemaal uitleggen aan de rest van de mensen op de vlucht.

Jutta Leerdam maakt plezier met bijzondere video

Ook weet de knappe blondine een trend terug te halen die ze vroeger veel deed. Toen gooide ze namelijk een bijzonder effect op een video, waardoor het net leek alsof je naar heel veel video’s aan het kijken was. Het maakt de knappe blondine nog net even wat extra hypnotiserend. En dat terwijl Jutta iedereen al zo wild weet te maken van zichzelf. De knappe blondine heeft in ieder geval veel plezier tijdens haar vlucht naar Amerika. Dat is een ding dat zeker is.

Lees ook: Jutta Leerdam deelt vergeten foto’s van bloedhete vakantie met knap zusje

De heerlijke vliegtuig kiekjes van Jutta Leerdam

Natuurlijk biedt zo’n lange vlucht meer dan genoeg mogelijkheden om eventjes wat leuks te maken voor haar volgers. En dus besluit Jutta dat het tijd is voor wat zwoele poseerfoto’s vanuit een van de stoelen in het vliegtuig. De knappe blondine heeft het duidelijk enorm naar haar zin in de jet en weet dit dan ook goed over te dragen. Jutta Leerdam laat wel al haar fans meegenieten van de heerlijke vlucht door het delen van allerlei mooie foto’s van zichzelf. En zoals je kan zien op de plaatjes hieronder is Jutta daar uitermate goed in. In haar strakke outfit weet Jutta Leerdam vanuit haar luie stoel een hele reeks mooie plaatjes te produceren. En al haar fans kwijlen vanachter hun scherm, terwijl ze kijken naar de heerlijke kiekjes van Jutta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo'n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid.