Foto: Jutta Leerdam deelt verleidelijke spiegelselfie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam is altijd druk bezig om het perfecte plaatje van zichzelf te schieten. Daar is de blondine ook dit keer weer volledig in geslaagd met een prachtige spiegelselfie!

Jutta Leerdam heeft warm ritje

Uiteraard moet er voor een uitgebreide fotosessie eerst even hard worden gewerkt. Of, in Jutta Leerdam haar geval beter gezegd er moet hard worden getraind. Je krijgt natuurlijk niet zomaar zo’n strak als dat de blondine heeft. Hierdoor wordt het een stuk makkelijk om een mooie selfie te kunnen maken want haar spieren komen altijd heel goed uit. Toch begon Jutta haar fotosessie al tijdens het sporten want ook daar ziet de schaatsster er heel goed uit. Zo besluit Jutta een filmpje te maken terwijl ze druk aan het fietsen is in de buitenlucht. Het is niet makkelijk om heel hard te fietsen en jezelf ook nog eens vanuit een goede hoek te filmen. Toch lijkt het Jutta aardig goed af te gaan want het resultaat mag er wezen. Jutta zit op haar wielrenfiets met het gele pakje van haar team Jumbo-Visma terwijl ze hard aan het zwoegen is. De temperatuur is al flink opgelopen want ook al traint Jutta vroeg in de ochtend, het is al eenendertig graden buiten. Dat wordt flink zweten voor Jutta. Gelukkig heeft ze een supersnelle bril op waardoor ze tegen de zon in kan kijken tijdens het fietsen. Jutta moet wel oppassen dat ze niet van haar fiets valt terwijl ze zichzelf probeert te filmen, dat zou een nogal stom ongelukje zijn.

Jutta Leerdam schiet spannende spiegelselfie

Een selfie maken in de spiegel is wel een stuk makkelijker dan jezelf vastleggen tijdens het fietsen. Dat is wel te zien aan hoe goed onderstaande foto van Jutta Leerdam gelukt is! Gelukkig mocht Jutta Leerdam na haar fietssessie op de vroege ochtend een lekkere koude douche nemen om even flink af te koelen. Hierna lijkt het erop dat Jutta zich gelijk even heeft omgekleed, want de blondine draagt een super kort spijkerbroekje met een witte top. Onder het topje kan je goed zien dat Jutta haar blauwe bikini al heeft aangetrokken. Waarschijnlijk gaat de schaatsster lekker even buiten zonnen en zwemmen. Natuurlijk moet Jutta haar tanlines een beetje bijwerken. Van de fietspakjes krijgen sporters namelijk altijd lijntjes waardoor je totaal niet egaal gekleurd is. Dit kan Jutta natuurlijk niet gebruiken dus daarom probeert ze snel weer bij te kleuren in haar bikini.

jutta leerdam

Lees ook: Video: Jutta Leerdam gaat diep tijdens indrukwekkende workout

Jutta Leerdam deelt pittige workout

Het leven van de jonge Jutta Leerdam draait een en al om sporten. Wanneer Jutta niet aan het trainen is op het ijs is ze wel aan het fietsen of in de sportschool te vinden. Hierdoor heeft Jutta mega sterke benen gekregen en daarom schaatst ze natuurlijk ook zo hard. Nu deelt de blondine weer eens een filmpje van zichzelf met allerlei gewichten tijdens een training. Hiervoor is Jutta een keer niet in de sportschool maar ergens buiten. Het ziet er heel zwaar uit maar Jutta brengt het er goed vanaf. Het filmpje is daarbij een promotie voor het merk Body & Fit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!

Schaatsster Joy Beune deelt foto van heerlijk kwartetje met bloedmooie teamgenotes

Joy Beune deelt een foto van een heerlijk kwartetje met haar andere bloedmooie schaatsteamgenotes. Dit wil je niet missen!