Video: Jutta Leerdam gaat diep tijdens indrukwekkende workout

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam focust zich momenteel helemaal op haar training. En dat lijkt goed uit te pakken voor de knappe schaatsster. 

Knappe schaatsster Jutta Leerdam heeft een beetje een hectische periode achter de rug. Het is sinds kort uit met haar vriend en daar moest de knappe blondine best wel even van bijkomen. Gelukkig ging ze met vriendinnen op vakantie om haar gedachtes even te verzetten. Inmiddels is ze weer terug en vol aan de bak met trainen. En al dat trainen helpt natuurlijk ook goed met het vergeten van haar breuk. Dat lijkt aardig goed te werken. Daarbij zorgt het fanatieke trainen er ook voor dat ze Jutta weer vrij snel bij de top van de schaatswereld zit. Tijdens haar training gaat Jutta vrij diep. Ze weet zich flink in te spannen. Natuurlijk deelt Jutta haar zware trainingen met haar volgers, die het erg leuk vinden om Jutta op de voet te volgen.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam heeft vlekken in haar rokje

Jutta gaat ver naar beneden voor zware training

Jutta houdt zich tijdens haar trainingen zeker niet in. Ze gaat er volledig voor en pakt gelijk een zwaar gewicht op om zichzelf op de proef te stellen. Terwijl ze met veel kracht het gewicht omhoog houdt, gaat Jutta diep door de knieën. Het ziet er erg indrukwekkend uit allemaal. Ook lijkt het Jutta met het grootste gemak af te gaan. Maar voor dit soort talent is er jaren oefening nodig. Het is dus erg knap wat Jutta hier presteert. De knappe schaatsster laat niet met zich sollen. Ze kan de grootste uitdagingen met gemak aan. Jutta laat in haar nieuwe video even goed zien waar ze van gemaakt is.

Jutta spreekt zichzelf even moed in

Ook de stoere Jutta Leerdam heeft soms wat aanmoediging nodig. Dat kan je zien in de andere video die Jutta plaatst op haar Instagram pagina. Daarin is de knappe schaatsster nog niet begonnen met trainen, maar ze lijkt zichzelf er wel op voor te bereiden. Ze pakt even een momentje voor zichzelf. In dat moment spreekt Jutta zichzelf even moed in. En dat heeft zelfs de fanatieke sporter nodig voordat ze aan haar zware training begint. Natuurlijk kan Jutta de trainingen die ze doet goed aan, maar het kan nooit kwaad om jezelf van tevoren even moed in te spreken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta gaat vaker door haar knieën

Het is niet de eerste keer dat de knappe schaatsster door haar knieën gaat tijdens het sporten. De aantrekkelijke blondine traint veel haar benen en squats zijn daar ideaal voor. Daarom zakt Jutta tijdens haar oefeningen ook zo vaak door haar knietjes. Ze traint op die manier goed haar beenspieren en die heeft ze op het ijs natuurlijk harstikke hart nodig. Met haar zware trainingsregime blijft Jutta voor op de competitie. Het kan ook niet anders of Jutta pakt komend seizoen alle prijzen. Daar is ze in ieder geval nu wel zo hard voor aan het trainen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Anna Nooshin laat inhoud van zeer luchtig topje zien

Anna Nooshin heeft het waarschijnlijk erg warm, want ze laat zomaar alle inhoud van haar luchtige topje zien...

Foto: Spelersvrouw Jaimy Kenswiel knalt bijna uit haar topje

De prachtige vriendin van Denzel Dumfries, namelijk Jaimy Kenswiel, weet bijna uit haar topje te knallen op deze verleidelijke foto.

Foto: Suzanne Schulting maakt New York onveilig in minuscuul jurkje

Het is in Nederland nog veel te koud, maar aan de andere kant van de oceaan loopt Suzanne Schulting in een minuscuul jurkje rond.