Foto: Jutta Leerdam blikt terug op meest gelikte schaatspakje ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam schittert in talloze mooie schaatspakjes. Of ze nu voor haar eigen team, het olympisch team of haar allernieuwste team uitkomt.

De strakke pakjes staan haar verbluffend goed. De schaatspakjes van Jutta zijn altijd erg leuk om naar te mogen kijken. Ter ere daarvan deelt Jutta hét schaatspakje dat het allermeest geliefd is.

Jutta in strak zwart pakje

Afgelopen twee jaar heeft Jutta Leerdam samen met haar vriend Koen Verweij een eigen team opgezet. Het team heet ‘Team worldstream Corendon’ en Jutta heeft hier heel wat medailles mee gewonnen. De twee blonde schaatsers besloten voor een spannend zwart schaatspak te gaan omdat dit hun enorm goed staat. Jutta Leerdam is voor het schaatsteam altijd hét gezicht geweest. Iedereen wist in één keer van de ploeg af omdat Jutta duizenden fans heeft. Toch besloot Jutta om dit jaar weg te gaan bij haar eigen ploeg. Klinkt nogal als een lastig verhaal en dat bleek ook zo. Het vertrek van Jutta betekende het einde van het gehele team. Naar eigen zeggen zag Koen Verweij absoluut geen toekomst meer zonder Jutta in zijn team. Zou Jutta zoveel beter betaald worden bij haar nieuwe ploeg? Wel wil Jutta nog even haar bedankje doen aan haar sponsoren en Koen van haar oude ploeg. Daarom blikt ze terug met een prachtige foto waarin ze met een brede lach in het strakke pak de lens in kijkt.

Jutta gaat voor geel

In een gesprek met haar nieuwe coach wist de blondine het meteen: het gele pakje ging haar nieuwe team worden. De knappe Jutta gaat dit jaar schaatsen voor het bekende Jumbo-Visma team. Een team met veel bekende schaatser dus hopelijk gaan we weer veel overwinningen van Jutta zien dit jaar. Helaas voor haar vriend Koen Verweij heeft hij nog geen team gevonden die hem wil hebben. Best confronterend aangezien iedereen letterlijk in de rij staat voor Jutta. Er moet gezegd worden dat het geel zwarte schaatspakje Jutta ook enorm goed staat. Geen straf dus om dit seizoen naar Jutta te moeten kijken.

Jutta Leerdam viert jubileum met Koen Verweij

Ondertussen heeft het powerkoppel dus al een eigen team neergezet en nog veel meer bereikt samen. In het begin leek het misschien een prille relatie tussen de 23 jarige Jutta Leerdam en de 31 jaar oude Koen Verweij. Toch blijkt het enorm goed te werken tussen de twee en zien we ze regelmatig samen op vakantie of uiteten. De tijd vliegt enorm want de twee zijn ondertussen gewoon al vijf jaar samen! Jutta besluit dit vast te leggen met onderstaande video waar Jutta Koen letterlijk om zijn nek vliegt.

Jutta pakt samenwerking met Dior

Naast dat Jutta Leerdam een hele succesvolle schaatsster is heeft ze ondertussen als influencer ook een flinke carrière gekregen. De blondine heeft ondertussen al 3,4 miljoen volgers (!). Dat betekent dat er natuurlijk genoeg bedrijven zijn die Jutta willen betalen voor promotie op haar account. Dit doet Jutta ook met groot plezier, maar nu kwam er wel een erg speciaal bedrijf op haar pad. Het gigantische mode merk Dior zag het wel zitten om met de knappe Jutta een samenwerking aan te gaan. Hieronder schittert Jutta in een campagne van Dior.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!