Foto: Joy Bosz verleidt volgers in doorschijnend bovenstukje met diepe inkijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Joy Bosz gooit haar charmes flink in de strijd, en verleidt haar Instagram-volgers enorm met dit kiekje! 

Wow! Knappe Joy Bosz (online beter bekend als BeautyNezz) weet hoe ze haar Instagramvolgers kan verleiden met dit kiekje! Haar charme en prachtige ogen laten de harten van haar volgers sneller kloppen en zorgen ervoor dat ze nergens anders naar willen kijken! Het lijkt erop dat Joy haar verleidelijke kant wilde laten zien en daar is ze zeker in geslaagd. Haar blonde lokken vallen soepel over haar schouders terwijl ze sensueel in de camera kijkt. Maar laten we eerlijk zijn, wie kan het Joy kwalijk nemen? Ze mag ontzettend trots zijn op haar wapenfeiten!

Lees ook:  Joy Bosz (BeautyNezz) troost volgers met ontzettend diepe v-hals

Heerlijke fotodump van vakantie Joy Bosz in LA

Het is weer tijd voor een fotodump! Joy Bosz heeft haar Instagram-volgers getrakteerd op een waanzinnige reeks foto’s van haar vakantie naar LA en ze zien er allemaal fantastisch uit. Het lijkt erop dat Joy zich helemaal heeft laten gaan en elk moment van haar trip heeft vastgelegd om haar volgers jaloers te maken. Van foto’s waar ze zelf weergaloos opstaat tot de beste glamour van Beverly Hills, Joy heeft de beste plekjes in LA bezocht en vastgelegd voor haar Instagram-volgers. En laten we eerlijk zijn, wie zou er niet jaloers zijn op haar luxueuze levensstijl en de fantastische ervaringen die ze heeft gehad? Maar het beste deel van Joy’s fotodump is haar persoonlijkheid die schijnt door elke foto heen. Zeker hoe gelukkig de blondine eruit ziet samen met haar vrienden en kindjes waarmee ze op de foto staat. Van haar gekke gezichtsuitdrukkingen tot haar spontane dansmoves. Joy weet hoe ze plezier moet hebben en dat is precies wat haar volgers zo leuk vinden aan haar!

Lees ook: Foto: Joy Bosz draagt niks onder openhangend jasje
De ‘Grote vriendinnen’ van Joy Bosz zeggen gedag

Joy Bosz heeft haar innerlijke chef-kok naar boven gehaald en is helemaal in de ban van gezonde voeding en koken! Om haar kookkunsten te laten zien, heeft ze een foto gedeeld van een gerecht dat ze heeft gemaakt. Maar laten we eerlijk zijn, de aandacht wordt niet alleen getrokken door het eten! Maar ook door haar strakke topje waar haar ‘grote vriendinnen’ dreigen uit te vallen. Met haar stralende glimlach en ogen die zo helder schitteren als een sterrenhemel, kan niemand de verleiding weerstaan om naar Joy te blijven staren. Het is alsof haar schoonheid het eten van het bord doet springen. En het rechtstreeks naar de maag van haar volgers gaat. Het lijkt erop dat Joy niet alleen goed is in koken, maar ook in het stelen van harten!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...