Foto: Joy Bosz (BeautyNezz) troost volgers met ontzettend diepe v-hals

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe YouTuber Joy Bosz, ook wel bekend als BeautyNezz, heeft een ontzettend spannende foto gemaakt. 

Bekende YouTuber geeft veel van zichzelf weg met spannende foto

Je hebt misschien wel eens van BeautyNezz gehoord, maar zo niet dan stellen we Joy nog even aan je voor. Over zichzelf schrijft ze op haar YouTube kanaal “Hi allemaal! Ik ben Joy, 20 jaar, en vanaf mijn elfde maak ik al YouTube video’s op mijn kanaal BeautyNezz. Ik maak video’s over beauty, fashion, reizen en lifestyle. Eigenlijk over alles wat mij bezig houdt in het dagelijkse leven! Wil je meer van mij zien? Volg mij dan op Tiktok en Instagram.” De knappe blondine heeft een groot aantal volgers online en maakt voornamelijk vlogvideo’s. Alleen de laatste tijd heeft Joy het eventjes te druk voor vloggen. En dus besluit ze om een pauze in te lassen. Als goedmakertje maakte de knappe blondine nog wel even een foto, die ze met haar volgers deelde.

Joy Bosz deelt spannend kiekje graag met de wereld

De knappe YouTuber is dus even te druk voor haar volgers. Maar daarom plaatst de blondine ook dit kiekje als goedmakertje. Dat is natuurlijk erg fijn. Niet alleen nemen haar volgers genoegen met de boodschap, maar ze zijn ook erg verrast door de leuke foto. De aantrekkelijke influencer weet zichzelf echt heel erg goed op de foto te zetten. Zo zag je de knappe blondine nog nooit. Natuurlijk is er na deze leuke foto van de blondine niemand meer die het haar kwalijk neemt dat er deze week geen video was.

Is Joy Bosz volgen de moeite waard?

Nu vraag je misschien af of het volgen van Joy Bosz de moeite waard is. Als man heb je niet zoveel aan de vlogs en video’s van Joy, maar natuurlijk is het altijd fijn om een mooie dame in je tijdlijn te hebben. Het kanaal van BeautyNezz kan je dus links laten liggen, maar Joy volgen op TikTok en Instagram is zeker wel een goed idee. Zo krijg je nog veel meer te zien van deze aantrekkelijke dame. En wie wil er nu niet meer foto’s van een aantrekkelijke vrouw op zijn tijdlijn hebben? Dat maakt het hebben van een Instagram account toch weer een beetje de moeite waard. Joy plaatst nog wel eens leuke foto’s van zichzelf, dus dat wordt genieten. Kijk maar!
De foto’s van Joy Bosz zijn simpelweg genieten

Als influencer moet Joy best wel veel blijven plaatsen op YouTube en social media. Ze doet dus elke dag bijna wel iets delen. Als je Joy volgt online, dan ben je ervan verzekerd dat je altijd wel iets moois op je tijdlijn hebt staan. En dat is natuurlijk een goede reden om even op het vinkje van volgen te klikken. De aantrekkelijke dame heeft een goed gevormd en draagt graag verleidelijke en strakke pakjes waar je je ogen bij uitkijkt. Absoluut een dame om in de gaten te houden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!