Foto: Joy Beune stelt haar twee beeldschone zussen aan je voor

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze kunnen misschien niet zo goed schaatsen als Joy Beune, maar qua schoonheid doen ze niks voor hun zus onder. De familie Beune zit vol met blonde beauty’s, en Joy stelt ze graag aan je voor!

De 23-jarige topschaatster Joy Beune plaatste onlangs een foto van zichzelf met haar twee zusjes en de gelijkenissen zijn meteen duidelijk. Drie meiden met lang blond haar en vrij gelijke gezichtjes.

De zusjes van Joy Beune zijn net zo knap

Joy Beune is door haar schaatssucces erg bekend geworden, maar de knappe dame zou zonder het schaatsen minder opvallen. Dit omdat er erg veel gelijkenis is met haar zussen. Dat is te zien op een foto die ze op Instagram plaatste. De drie lijken erg op elkaar, dit zeggen ook veel mensen in de reacties. Toch zijn de levens van de drie dames erg verschillend. Zo is Kaylee Beune al getrouwd en heeft ze een kind. Dat is erg anders dan het topsportleven van Joy. Wel heeft zij met haar zus gemeen dat zij beide een stabiele relatie hebben. Joy en haar vriend Kjeld Nuis zijn beide professioneel schaatsers, daardoor begrijpen zij elkaars leven waarschijnlijk beter.
Gemixte reacties op schaars geklede Beune

De foto van Joy Beune met haar zussen is heel anders dan haar voorgaande Instagram post. Met haar zusjes is ze volledig bedekt. In de foto daarvoor had ze een blauwe kanten setje aan en lag ze op bed. Dat geeft toch een iets ander beeld dan een gezellige familie foto. Daarnaast bestaat haar Instagram vooral uit foto’s van Joy op het ijs. Dat is begrijpelijk, want daar is de dame natuurlijk het meeste tijd aan kwijt. Achter de wedstrijden in het seizoen, zitten velen trainingsuren. Juist daarom vonden haar volgers het leuk om een kijkje te kijken in het leven van Joy naast het schaatsen. Toch reageerden sommige mensen ook geschokt op de foto van Joy in bed. Zo reageert iemand “Looks a bit too private” en ook zeggen mensen dat het goedkoop likes scoren is.
Veel grapjes over zichtbare huid bij Joy Beune

In de reacties onder de foto van Joy in bed worden veel grapjes gemaakt over dat er huid te zien is. Dit zijn verwijzingen naar het afgelopen WK teams. Daar won Joy met het Nederlandse damesteam de ploegenachtervolging. Dat deden de dames ook nog eens in een baanrecord. Echter was de vreugde maar van korte duur. Vlak nadat bekend was dat de Nederlandse dames de snelsten waren, werden zij gediskwalificeerd. Dit kwam omdat de enkels van Joy te zien waren. Tijdens het schaatsen moet voor de veiligheid huid bedekt zijn. Op de diskwalificatie kwam veel commentaar. Vele fans en Joy zelf, vonden dat een boete of waarschuwing meer terecht zouden zijn geweest. Joy gaf aan dat haar sokken voor de race goed zaten, maar tijdens het schaatsen zijn afgezakt. Ook zei de dame dat ze het vooral vervelend vind voor haar ploeggenoten. Want ondanks dat ze er niet veel aan kon doen, hebben de dames door haar verloren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!