Foto: Joy Beune laat haar goedgevulde topje zien tijdens gewaagde shoot in Linda

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Joy Beune heeft een ongelooflijk goed lichaam. Het komt dus niet als verrassing dat mensen haar spannend op de foto willen zetten. 

Knappe schaatsster Joy Beune laat zich van haar beste kant zien

De aantrekkelijke blondine Joy Beune heeft net een spannende shoot met de LInda achter de rug. En in die shoot mag de schaatsster zich van haar beste kant laten zien. Natuurlijk weet Joy daar een ongelooflijk goed feestje van te maken. De knappe schaatsster heeft een pakje aan waarbij je haar rijkelijk gevulde voorkant mooi kan bekijken. Joy is zelf ook erg te spreken over het resultaat en deelt de spannende foto’s dan ook graag met haar volgers. Die worden helemaal wild van het bekijken van de leuke kiekjes van hun favoriete sporter. Joy laat met haar foto’s in de Linda weer een hele andere kant van zichzelf zien. Maar deze kant mag de knappe blondine best vaker naar boven halen.

Lees ook: Foto: Joy Beune laat rondingen zien in strak sportpakje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joy Beune (@joybeune)

Het strakke topje van Joy Beune onthuld een hoop

In haar strakke topje staat Joy Beune zorgeloos op de foto. Het is een prachtige plaatje van de knappe blondine. Wel zorgt de outfit van de schaatsster ervoor dat je een hoop te zien krijgt van de aantrekkelijke sporter. Zo zijn haar ‘meiden’ bijna bevrijd uit het kleine topje. Maar Joy Beune vindt dat niet zo erg. Die vindt het juist wel fijn om een keer iets minder bedekt te zijn dan in haar strakke schaatspakje. En eerlijk is eerlijk, de foto van de aantrekkelijke blondine ziet er ook gewoon ontzettend goed uit. De knappe schaatsster weet in ieder geval met haar rijkelijk gevulde voorkant de aandacht te trekken van haar volgers. Die kunnen hun ogen niet van de verleidelijke dame af houden.

Welke foto’s heeft Joy Beune nog meer laten maken?

Wat Joy Beune deelt op haar Instagram is natuurlijk maar een voorproefje van de foto’s die ze uiteindelijk heeft laten maken voor de Linda. En dat voorproefje smaakt absoluut naar meer. Iedereen is dan ook zeer benieuwd wat voor spannende fotografie de knappe blondine nog meer heeft laten maken. Welke strakke pakjes heeft Joy Beune allemaal aangehad voor de shoot?

Aantrekkelijke Joy Beune ziet er in vrije tijd net zo verleidelijk uit

Niet alleen tijdens de shoot weet Joy Beune zich te hullen in hele strakke en aantrekkelijke pakjes. Ook als ze lekker aan het genieten is van het warme zonnetje heeft Joy de ideale outfit aangetrokken. De knappe blondine weet precies met welke pakjes ze haar volgers het beste kan verleiden en dat zijn dan ook de outfits die ze met liefde draagt. De aantrekkelijk blondine weet in ieder geval met haar strakke lichaam en piepkleine pakjes de aandacht te trekken en vast te houden. En dat is niet zo gek, want het lichaam van Joy Beune is ook een waar feestje om naar te mogen kijken. Daar kan je uren naar blijven kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.