Foto: Jessie Jazz Vuijk draagt het liefst helemaal geen kleding meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jessie Jazz Vuijk lijkt in de laatste paar Instagram-kiekjes een thema te hebben: zo weinig mogelijk kleding. 

We zijn wel wat gewend van Jessie Jazz Vuijk. Zeker de laatste paar plaatjes wist ze fans flink te shockeren met wel héél onthullende plaatjes. Maar waar volgers elke keer lijken te denken dat het niet nog minder kleding kan worden, lijkt Jessie vastbesloten zichzelf te overtreffen. En met deze shot is dat zowaar gelukt ook! Jessie slaat kleding namelijk volledig over en weet zich nog nét te bedekken met wel hele gekke artikelen.

Jessie Jazz Vuijk schittert in bloedhete fotoshoot zonder kleding

Of je de recente outfit van Jessie Jazz Vuijk nog kleding mag noemen valt te betwijfelen. De knappe influencer zoekt namelijk wel heel erg de grenzen op in haar recentste plaatjes. Zo werden we eerst al verwent met een magistrale foto waar ze nog nét zichzelf wist te bedekken met haar hand en krijgen we ditmaal ook weer een pareltje voorgeschoteld. Jessie lijkt namelijk een thema te hebben van hoe minder kleding, hoe beter! En dat levert de lekkerste kiekjes op. Kijk alleen dit heerlijke plaatje maar. Jessie zoekt namelijk alle grenzen op in een uitdagend kiekje zonder kleding. Met twee grote schelpen op haar bumpers en een netje om haar heupen probeert ze zich nog wat te bedekken. Nou, missie gefaald. Zeker het netje kan je zo doorheen kijken! En ook de schelpen drukt ze flink omhoog! Veel onthullender dan dit krijg je het echt niet hoor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk)

Jessie Jazz Vuijk shockeert fans met prikkelende zwangerschapsfoto’s

En dit is ook niet de eerste keer dat Jessie Jazz Vuijk haar fans shockeert met haar verslaggeving van haar zwangerschap. Ook deze keer zou je prima kunnen zeggen dat het een prachtige foto is. Jessie ziet er natuurlijk spectaculair uit en weet vast en zeker ook alle hoofden te doen draaien. Ook op Instagram durven wij te garanderen dat niemand dit kiekje weg zal klikken! En met haar ronde buik vol in het zicht kan het ook als een zwangerschapsfoto gelden. Maar daar maakt ze het wel heel spannend mee! Want haar vorige trots kiekje van haar gezwollen buik was ook al op het randje. Daar schitterde ze namelijk ook in de Spaanse avondzon volledig zonder kleding. Met een welgeplaatste hand wist ze dat kiekje nog wat fatsoenlijk te maken, maar deze keer probeert ze het dus met schelpen! Het maakt ons zeker benieuwd naar het volgende plaatje!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk)

Jessie Jazz Vuijk laat boezem hangen in schitterend zwemsetje

In de tussentijd heeft Jessie Jazz Vuijk nog genoeg andere kiekjes om van te smullen. Ook deze letterlijk schitterende fotoshoot lopen wij flink warm van! Zo poseert Jessie in een werkelijk piepklein zwemsetje bij de Spaanse zee. En daar biedt ze je overheerlijk zicht op haar goedgevulde topje. Ze laat haar royale boezem namelijk flink hangen. Haar topje had ook wel een maatje groter gemogen want die weet haar spectaculaire assets amper te bedwingen! Zo blijft er weinig aan de verbeelding over en wij kunnen alleen maar juichen. Zo’n bloedheet figuur mag natuurlijk niet verborgen blijven. En aan haar recente kiekjes te merken denkt Jessie er zelf ook zo over. Toen ook al lijkt het, want haar voorliefde voor doorzichtige netjes had ze toen ook. Zo schittert ze in een jurkje compleet gemaakt van de nietsverhullende touwtjes! Het beloofd veel goeds voor de toekomst en latere zomerfoto’s. Wij kunnen niet wachten!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo'n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid.